KISSATEEMAISIA SISUSTUSLEHTIÄ JAPANISTA.

23 marraskuuta 2019


Yksi asia Japanissa on se, että pienikin prosentti tai promille väestöstä on aika monta ihmistä. Ja se tarkoittaa, että pienikin juttu voi nousta pienen piirin The Jutuksi ja silti se tavoittaa suomalaisesta vinkkelistä paljon ihmisiä. Erikoisuuksille löytyy kannattajansa.

Edellä mainittu asia näkyy muun muassa pikku putiikeissa, jotka voivat olla erikoistuneet yhteen asiaan kuten sieniin. Keväällä kävin Tokiossa kaupassa, joka oli täynnä pientä tilpehööriä aiheesta sienet. Kyllä, ihan oikeasti. Toinen asia missä se näkyy on lehdet. Japanista löytyy erikoistuneita lehtiä joka lähtöön ja usein jopa muutama kilpaileva versio.

Instagram tarjoili tässä taannoin nähtäväkseni kaksi japanilaista sisustuslehteä, joissa teemana oli kissat {ja koirat}. Täydellistä silmäkarkkia, japanilaisia sisustuksia, jänniä kissamaisia ratkaisuja ja hauskoja kissatuotteita. Ei haittaa, vaikka kielestä ymmärtää vain sanan kaksi lauseesta, jos sitäkään.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

2 kommenttia:

Proudly designed by Mlekoshi playground