VIHERKASVIVIIDAKKO.

13 marraskuuta 2019

 Kodissani on tällä hetkellä noin 120 kasvia, ehkä vähän ylikin. Se tekee melkein neljä kasvia neliöllä. Se on aika paljon se. Melkein voisi sanoa, että täällä viherkasviviidakko. Muutama amppelikoukku ja amppeli on tyhjillään eli muutama vielä mahtuisi. Hieman kiinnostaisi posliinikukat ja niistä roikkuvat versiot. 

Niin ja tekemiäni punasaviruukkuja on tyhjillään. Osaisipa valita kaktuksien ja mehikasvien tai joidenkin rennosti versoavien ihanuuksien väliltä. Valoa ei kyllä ole tarjolla kaktuksien kaipaamaa määrää, ehkä siis joitain hämärämmässä viihtyvämpiä?Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

2 kommenttia:

  1. Paljon on kasveja, mutta hyvin puutarhuri vielä sekaan mahtuu..:) Asuttaispa lähempänä toisiamme, saisit posliinikukan oksan...olen joskus entiseltä työkaverilta saanut yhden oksan. Pistin sen kolmeen osaan ja alussa tuntui, että eihän tuosta mitään tule, mutta nyt on tuollaisen vanhan kukkapylvään päällä ja maata viistää oksat, vaikka olen niitä kiertänyt välillä yöspäinkin. Ja kova kukkimaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just ja just mahdutaan Murusen kanssa sekaan! :D Hitsit, oispa ihanaa saada sinulta posliinikukan alku. Harmillista!

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground