APUA JAPANIN KAIPUUSEEN osa 16. Professori ja taloudenhoitaja.

28 marraskuuta 2020Apua Japanin kaipuuseen -kirjojen esittelysarja jatkuu taas Yoko Ogawan kirjalla Professori ja taloudenhoitaja. Ostin tämän kirjan samalla Turun reissulla kuin aiemmin esitellyn Käärmeitä ja lävistyksiä -kirjan Sammakon kirjakaupasta. Onneksi säästin tämän viimeiseksi, vaikka tässä kirjassa on hieman surumielinen sävy, on se kuitenkin enimmäkseen ilahduttava ja lämminhenkinen. Se on kaunis tarina kolmen ihmisen, Professorin, Taloudenhoitajan ja hänen poikansa erityislaatuisesta ystävyydestä.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, tämä täytyy lukea! Näin myös suosituksen Durian Sukegawan kirjasta Tokuen resepti, vaikutti kiinnostavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tokuen resepti on myös minun lukulistalla, en ole vain vielä hankkinut sitä luettavaksi. Näin aikanaan sen elokuvan ja tykkäsin siitä. Jos japanilainen elokuva kiinnostaa, niin vinkkinä, että Areenassa on tällä hetkellä katsottavissa Shoplifters. Olen käynyt katsomassa sen elokuvateatterissa ja se oli koskettava.

   Poista
  2. Kiitos vinkistä, katsonpa tänään. Lämmin osanottoni Siirin poismenon johdosta :(

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground