SISÄÄN HIIPIVÄ JOULU.

22 marraskuuta 2020

Kaupallinen yhteistyö: Huiskula

Niin se joulu alkaa vähitellen hiipiä tänne Oravanpesäänkin. Ostin taannoin joulunpunaisen samettityynyliinan, olen ottanut käyttöön sen kanssa sävy sävyyn olevia kynttilöitä ja nyt lisäsin sisustukseen vähän jouluisempia kasveja. Tein sohvan vierustalle asetelman lamosalalista*, jota kutsutaan myös joulun puolukaksi, Gaultheria procumbens ja sypressistä*, Chamaecyparis lawsoniana 'Snow White'. Niiden seuraan yhdistin jouluuni ehdottomasti kuuluvan jouluruusun*, Helleborus niger 'Verboom Beauty'.

Muutamana edellisenä jouluna minulla on ollut pieniä havuja joulupuina. Nyt pienen sypressin lisäksi sain hienon himalajansetrin*, Cedrus deodara. Se näyttää hurjan hienolta rentojen oksiensa kanssa, luulen että se saa olla ilman koristeita. Pitänee hankkia lähempänä joulua joku koristeltava puu.Hankintalistalla on myös joulukalenteri ilahduttamaan joulukuun aamuja.
Mukavaa alkavaa viikkoa!

*Kasvit saatu blogiyhteistyönä Huiskulalta.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Joulun hiipiminen on niin ihanaa!
  Ja joulukukat, varsinkin jouluruusu saa fiiliksen heti nousemaan. Toivottavasti löydät kivan joulukalenterin.

  VastaaPoista
 2. Hienoja kukkia ja mitkä ruukut ja pöytä. Olet saanut värit upeasti sointumaan yhteen. Tuo himalajansetri on ehdottomasti noin upea ilman koristeluja. Minulla on jo partiolaisten joulukalenteri se meillä on joka vuosi.

  VastaaPoista
 3. Oih, jouluruusut on ihania, mutta miten ne saisi kestämään? Mulla ne lakkaavat kukkimasta viikon jälkeen ja "mössähtävät" kuoliaaksi. Tykkäisivät vissiin viileästä, mutta eipä semmoinen ilman kuistia tms ole mahdollista järjestää :( Löysin vastikään blogisi ja olen vasta pikkuisen kurkistellut, mitä kaikkea kivaa täältä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluruusut ovat yllättävän sitkeitä. Monesti vaikka koko kasvi näyttää ihan kuolleelta, se saattaa olla siltikin hengissä. Jos malttaa odottaa niin saattaa kasvista pilkistä uutta kasvua aika pitkänkin ajan jälkeen. :)
   Kiva, kun kävit. Toivottavasti tulet uudestaankin! <3

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground