SYKSYINEN KYNTTILÄJALAN KORISTE - helppo DIY-koristus.

18 marraskuuta 2023

Punasavikynttiläjalan ympärillä käpyjä, tammentehoja ja kastanjoita.
Sattumalta kertynyt syyskoriste, jonka haluan tallettaa myös tänne blogiin. Keräsin tammenterhoja ensin Annalan tammimetsästä ja myöhemmin Lepaan kuuluisan tammen alta. Tarkoitus oli laittaa terhoja Ekorn-maljakkoon kasvamaan, mutta kaikki tammenterhot olivat niin pieniä, että humpsahtivat maljakon suusta veteen. Aikansa terhot pyörivät siellä ja täällä, kunnes kyllästyin. Juuri ennen biojätteeseen kippaamista keksin pudottaa ne punasavikynttiläjalan kuppiosaan. Seuraksi laitoin vähän isomman kävyn, joka oli myös pyörinyt nurkissa jo vuoden päivät.

Punasavikynttiläjalan ympärillä käpyjä, tammentehoja ja kastanjoita.

Parilla iltakävelyllä hoksasin maassa lehtikuusen käpyisiä oksia ja hevoskastanjan kastanjoita, joita poimin mukaan ja lisäsin kotona ne asetelmaan. Kokonaisuudesta tuli minusta hirmu kiva, ei liian jouluinen, vaikka sopii myös siihen aikaan. Punasavinen kynttilänjalka on kaunista käsityötä. Olen napannut kynttilänjalan aikoinaan Kierrätyskeskuksen ilmaisista mukaan. Jalassa on Amnestyn nimi pohjassa, onkohan se ollut liikelahja vai myyntituote? Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

2 kommenttia:

  1. Onpa kiva! Teet myös todella mielettömän hyviä löytöjä kierrätyskeskuksen ilmaisosastoilta. Vaikka paljon käynkin eri kierrätyskeskuksissa, en ole tainnut juuri mitään noilta osastoilta löytää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eeva! <3 Ilmaisosastojen tarjonta on parasta niissä Kikeissä, joissa on oma tavaran lajittelu (mm. Kyläsaari, Nihtisilta), pienempiin myymälöihin ilmaiskama tulee Nihtisillasta. Siellä pitää käydä usein ja olla juuri oikeaan aikaan, hyvät tavarat häipyvät äkkiä. Monesti kyllä lähden tyhjin käsin.

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground