VALMU – MESSINKIKEHYS – PUPU. Sekalainen seurakunta Kierätyskeskuksen ilmaisosastolta poimittuna.

09 marraskuuta 2023

Hyasintti Arabian vanhassa Valmu-kupissa.

Esittelyssä muutamia viimeaikaisia poimintoja Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta. Ensimmäisenä uusin: Arabian Valmu-kuppi. Valmu löytyi Porttipuiston Kikestä. Siitä puuttuu pieni palanen reunasta, mutta muuten se on ehjä ja hyväkuntoinen. Tykkään Valmun mallista ja kukkakuvioista. Laitoin siihen samalta Porttipuiston reissulta, IKEAsta, ostamani hyasintin. Vähän jouluinen kukka ja kesäiset kuviot riitelevät mielessäni, mutta kupin koko on just kiva hyasintille.

Mustan kissan kuva vanhassa messinkikehyksessä.
Vanha, messinkinen neliökehys löytyi vakkaripaikastani eli Kyläsaaren Kikestä. Kehykseen laitoin kuvan pikku-Misosta. Kuva on ihan ensimmäisiltä päiviltä, kun Miso oli vasta saapunut luokseni. Hieman huolestunut ilme pikkukissalla. Varmaan vähän jännitti uusi tyyppi, joka heilui jonkun musta aparaatin kanssa ympärillä. Kuvan värit ovat ihan päin prinkkalaa, mutta ei välitetä siitä, kun pikkurimpula on niin söpö.

Mum's rautalankapupu trophy seinällä.
Kolmas löytö on turkulaisen Mum'sin metallilangasta väännetty pupu-trophy. Näin sen j kuakaa, mutta kun pääsin hyllylle, poimi joku nainen sen juuri hyllyltä. Katseli ja käänteli sitä. Toivoin hiljaa mielessäni, ettei hän ota sitä mukaansa. Nainen hymähti ja hymyillen laittoi pupun takaisin hyllylle. Minä tartuin esineeseen niin nopeasti kuin vain voin näyttämättä suurta intoani ja tahtoani pupua kohtaan. Pupun toisessa korvassa oleva pieni, pyöreä laattaa kertoi sen, mitä jo ehdin epäillä – pupu oli Mum'sin tuotantoa ja lähti ehdottomasti mukaani.

Mum's rautalankapupu trophy seinällä.

Esittelin pupulöytöä poikaystävälle ja vain näytiksi laitoin sen oviaukon pieleen. Siinäpä olikin hyvä paikka sille ja siihen se sitten lopulta laitettiin. Oviaukko keittiön ja huoneen välillä on sen verran iso, että pupuun ei osu pidempikään ihminen. Itsehän kävelen sen ali sujuvasti. Mahtavan hyvätuulinen pupu!

Olisiko joku näistä lähtenyt sinun mukaan?
Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

2 kommenttia:

Proudly designed by Mlekoshi playground