ENO MULTI CANDLE PIN.

04 helmikuuta 2015
Auts. Tunnen suorastaan huonoa omatuntoa, kun menin ja tilasin tämän blogihitti-kynttiläjalan/pidikkeen itselleni. Oli heikko hetki joulunaikaan ja naputtelin tilauksen menemään, olinhan jo kauan kauan katsellut tätä. Tykkäsin kynttiläjalasta jo ennen kuin Maiju Saw -blogin Maiju meni ja tilasi ja samalla teki härpäkkeestä blogihitin. Selityksiä, selityksiä. :) Pitkään pystyin perustelemaan itselleni, etten todellakaan tarvitse yhtään uutta kynttiläjalkaa kotiin, sillä A) täältä löytyy jo maailman hienoin kynttiläjalka, Kubus. B) Täällä asuu karvatassu, jonka takia pitää olla ehdottoman varovainen kynttilöiden polttelun kanssa. C) Kaikkea kivaa ei tarvitse omistaa.

Huoh. Mutta sitten tuli se heikko hetki ja alennuskoodi. Toimitus kesti useamman viikon, mutta nyt vihdoin Enon Multi Candle Pin on myös oravanpesässä. Hassua, mutta vähän häpeän sitä että sorruin vihdoin ja viimein, vähän jälkijunassa tähän blogihittiin. Tuntuu tärkeältä olla keräämättä kotiin niitä joka blogissa nähtyjä juttuja. String Pocket -hyllyä {kopiot tosin löytyy...}, Eamesin DSW-tuoleja, Ikean Rand-mattoa tai Annon Pandoraa, teksti- tai ylipäätään mitään julisteita, marmoria, kuparia tai messinkiä, mitä näitä nyt on. Kai sitä pitää olla itselle armollinen ja sallia repsahdus, sillä tykkään kuitenkin kovasti tuosta kynttiläjalasta.


Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


4 kommenttia:

 1. En ole tuollaista nähnytkään tai sitten en ole kiinnittänyt huomiota sen jokseenkin hiljaisen ulkomuodon vuoksi, yleensä huomaan vain huutavat esineet ja asiat.

  Meillä on kyllä String-hyllyjä, niin taskukokoisena, kuin isompanakin. Ne vain palvelevat meitä hyvin ja sopivat meidän käyttöön, viis siitä oliko niitä jollakin muullakin vai kenties kaikilla, on meillä muita juttuja, jotka kenties tekevät persoonallisen ilmeen.

  En uskalla sanoa mitään siitä, että mitä meille ei voisi tulla, mutta veikkaisin, että edes ilmaiseksi en ottaisi Barcelona-tuolia tänne, jotakin sellaista isoa taljamattoakin vierastaisin ja sisustustakkakin saattaisi lähteä kiertoon. Mutta silti en tiedä, mikä nahkanystävä minusta vielä kuoriutuu ja milloin kaikki menee uusiksi, joten en sano mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan se totta ettei pitäis antaa sen häiritä, jos muillakin jotain on jos itse tykkää. En vaan tiedä miksi itseäni harmittaa, jos "kaikilla" muillakin on jotain samaa kuin minulla.

   Poista
 2. Hieno kiteytys/lista blogihiteistä. Nuo teidän string-hyllyt näyttää kovasti hienoilta - olen ymmärtänyt että aikoinaan tuollaista hyllyä tehtiin erityisesti Ruotsissa paljon, eli ei nuo hyllyt välttämättä ihan kopioitakaan ole, varsinkin kun ovat vanhempaa tuotantoa. Mulle on iskenyt blogien/lehtien selailusta ainakin messinkimania ja erilaiset kynttilänjalat kiinnostaa myös tavallista enemmän. Retropuolella joka toisella taitaa olla emalia ja esim. Arabian Pomonaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja kausiluontoisena hittinä juuri nyt on tulppaanit! :) Niitäkin vastaan pitää minun taistella ja hommailla esikoita... Olen odotellut, koska iskee Arabian Ruska kunnolla. Muutamat bloggarit ovat jo hommanneet niitä. Itse en ruskeasta pidä, mutta kirppiksiltä on Ruska-sarjaa saanut halvalla ja miettinyt, että pitäisikö ennakoida.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground