FINEL EMALIPURKKI JA KISSA-KULHO.

08 helmikuuta 2015

Naapurikirppikseltä löytyi aarre. Tai oikeastaan se ei ole varsinainen aarre, sillä maksoin siitä kaksinumeroisen summan. Mutta oli pakko, sillä olin jo jonkun aikaa odotellut tälläistä eteeni saapuvaksi. Yksi jo tulikin, mutta se oli ruskea ja maksoi 18 euroa. Ruskea on ehdoton nou nou. Keltainen Finelin tai Wärtsilän emalipurkki kustansi 15 euroa, on muuten hyväkuntoinen, paitsi tuo kuvassakin näkyvä kolhu on aika iso. Ehkä kestän sen, kun purkki on muuten niin hyväntuulisen aurinkoinen.

Purkin vieressä on Lokal-galleria/kahvila/myymälästä ostettu pieni kissa-kulho. Sen tekijä on Sofie Hägerstöm. Aivan i h a n a. Just passeli tälläiselle hullulle kissanaiselle ja sen höpölle kissalle.


Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


4 kommenttia:

 1. Niin on ruskea ihan nounou, etenkin se sellainen emalinruskea. Pelkään myös sitä Ruska-astioiden fanitusta, kun on niitä kauniimpiakin olemassa, Kosmos ja Ruijakin ovat kauniimpia, kuin se Ruska. Tykkään vain harvoista ruskean sävyistä ja niistäkin kyllä tosi vähän. Vaatteissa ja asusteissa on jokunen ruskea juttu, ne on ihan hyviä ja elävissä asioissa ruskea on mukava, kuten kissat ja kasvit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ruskea on inhokkini numero 2. Ykköstilaa pitää beige. Puunsävyissä ruskea on ok, esim. huonekaluissa, siis puisissa ei missään viilupintaisissa yms. Kellastunut mänty ei kutenkaan ihan hirveästi sytytä.

   Poista
 2. Kauniita löytöjä molemmat! Minulla on etsinnässä ruskeita vanhoja lääkepurkkeja, sellaisia läpinäkyviä. Vaikka ne oli vielä joskus ihan nounou, kuten ruskea muutenkin. Mutta ei enää niin pahasti. Mutta ei emaliruskeaa tännekkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne ruskeat lasipullot ovat kyllä hienoja, taidan silti tyytyä ihailemaan niitä muiden kotona ja blogeissa. Kaikkea kun ei voi omaan kotiin kerätä. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground