RÖNSYLILJA.

28 helmikuuta 2015


Minulla on ollut rönsylilja ties kuinka kauan pienessä maljakossa. On pitänyt tökätä se multaa, mutta sitten se on aina jäänyt ja kasvi on tuntunut viihtyvän vesiviljelyssä. Luin töissä lounaalla lehteä {oisko ollut Viherpiha?}, jossa mainittiin ettei kukkia pidä pitkään juurruttaa vedessä. Se oli potku persiille ja samaan aikaan löysin Kierrätyskeskukselta eurolla hienon punasavisen viinicoolerin, joka päätyi minulla ruukuksi. Tungin ohuen nilkkasukan täyteen ruukkusoraa, jolla täytin turhankin tilavaa ruukkua. Mallailin rönsyliljaa sekä ikkunakaappien päälle että seinähyllyille. Hyllyt ovat lähempänä ikkunaa ja luulenpa että kasvi tykkää siitä sijoituspaikasta enemmän.


Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


2 kommenttia:

  1. Kauniin ruukun olet löytänytkin - ja rönsylilja on kyllä kasvi, joka juurtuu suoraan multaan istutettunakin - ei tarvitse edes sitä vesiviljelyä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tiedän. :) Mutta on vain niin paljon helpompaa tuikata kasvi veteen, kuin kaivaa multapussia jostain tai pahimmillaan lähteä ostamaan sitä kaupasta ennen kuin saa istutettua. Siksipä multaan istutskin on jäänyt... Laiskuus :)

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground