ORAVANKESÄPESÄN LUUMULIKÖÖRI. osa 3.

01 helmikuuta 2015
Vihdoin ja viimein luumulikööri-projektini on tullut parhaaseen vaiheeseen; likööri on valmista maisteltavaksi. :) Jo edellisessä vaiheessa liköörin olisi voinut pullottaa pulloihin, mutta nesteen määrää yllätti minut eikä kotoa löytynyt tarpeeksi kauniita pulloja. Näin silmissäni sellaisia kauniin pyöreänmallisia vanhoja pulloja ja kotona olleet tylsät viinipullot olivat liian isoja, tylsiä ja rumia. Kuvissa näkyvät 2 dl:n suoralinjaiset pullot ovat Granitista. Ei ihan sitä mitä kuvittelin, mutta ovat aika kivat kuitenkin. Nyt siis likööri pulloihin.

Tokihan likööripulloihin piti tehdä myös Oravan{kesä}pesään sopivat etiketit. Blogista tuttuihin kuvioihin ja fontteihin nojaten tein pyöreät luumuliköörilaput, jotka liimasin tavallisella paperiliimalla pulloihin. Pitkään mietin olisiko liköörin pitänyt olla kriikunaliköörin nimellä, mutta luumu ja likööri ovat yhteensopivammat sanat.

Maistelua varten piti kaivaa kaapista kauneimmat lasit, sirolinjaiset Nanny Stillin suunnittelemat Grappot. Liköörin väri on mitä kaunein ja makukin yllätti, se on hyvää! Kaapin kätköissä on vielä hautumassa tiukempaa luumuviinaa. Sen valmistuminen ajoittuu huhtikuun tuntumaan.Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


4 kommenttia:

 1. Niin kauniilta näyttää noissa pulloissa, että raskiiko tuota juodakaan;)

  VastaaPoista
 2. näyttää herkulta. niitä maistiaisia odotellessa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tässä pitää järkätä pienet maistiaset... :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground