JOULURUUSU ♥ KESÄLUMIPISARA

15 helmikuuta 2015


Myöhästynyttä ystävänpäivää kaikille teille ihanille blogiystäville! Olen viime viikkoina vähentänyt tietokoneella istumista, koska oikea olkapääni on tulehtunut. Olen napsinut kipulääkekuurin ja saanut lähetteen fysioterapiaan. Kivun syy vain on toistaiseksi ennallaan, uusi työpisteeni töissä. Toivottavasti siihen tulee pikaisesti muutos, jotta tulehdus ei toistu ja kipu poistuu. Tahtoisin kovasti omien ja muiden blogien kimppuun! :)
Tuolla kesäpesän puolella julkaisin kirjaesittelyn, joka aiheutti pahan kukkakuumeen -ruukkukukkakuumeen. Kirja on ruotsalaisten Annika Christensenin kuvaama ja Ulrica Otterlingin kirjoittama Ruukkupuutarha iloa ympäri vuoden -kirja. Aivan ihana! Suosittelen ehdottomasti tutustumaan. 

Itse inspiroiduin ensimmäisistä Kevät-sivuista niin paljon, että shoppailuretkellä keskustassa pistäydyin Stockmannin kukkaosastolla ja kotiutin jouluruusun Helleborus orientalis 'Double Ellen':nin ja kesälumipisara eli suvikellon Leucojum aestivum:in. Kaikki muut ostivat luonnollisestikin tulppaanikimppuja. :)

Tungin kukat kirpparilta ostamaani punasaviruukkuun, vaikka vähän ahdasta teki. Tämä on ensimmäinen hempeän violettinen jouluruusu ja toivon todella, että saan istuttaa sen kesäpesäni pihaan myöhemmin keväällä. Toki myös kesälumipisarat, niiden herkkiä pikkukukkia odotan, purkin mukana olleessa merkkitikussa ne näyttivät niin ihastuttavilta.

 Sain kirjan blogin kautta Minerva Kustannukselta.Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest

2 kommenttia:

Proudly designed by Mlekoshi playground