INSTAGRAM JA BLOGGER-LUKIJAKSI-NAPPI.

30 elokuuta 2015


Tulenpa vihdoin Instagram-kaapista ulos. Olen jo jonkun tovin instagrammaillut ja minut löytää @oravanpesan_kati-nimellä kyseisestä appsista. Työpaikan sponssaaman kännykän kamera ei ole huippuluokkaa ja on ottanut oman aikansa ennen kuin olen oppinut ottamaan kelvollisia kuvia. Instagrammissani on vain näitä vähän tuhnuisia kännykällä otettuja näpsäisyjä kotoa, kesäpesältä ja reissuista. :) Saa seurata! Lisäsin Instagram-linkit myös tuonne yläpalkkiin ja tuohon bloggausten alatekstiin.

Olen välillä saanut kommentteja, jossa manaillaan ettei pysty liittymään blogini lukijaksi. Kyllä pystyy! Blogini on tavallinen Blogger-blogi huolimatta omasta domainista ja lukijat-ruudun puuttumisesta {se on niin ruma!} Lisäsin nyt sivupalkkiin napin, joka on linkitetty postaukseen, jossa ohjeet miten liittyä lukijaksi. Itse suosittelen käyttämääni Bloglovinia blogien seuraamiseen.
Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, kiva tuo liity Oravanpesän lukijaksi nappi, osaisipa itsekkin tuollaisen tehdä :) Sinulla on niin kivoja juttuja mitä lukea niin taidanpa liittyä lukijaksi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihanaa! :) Olet lämpimästi tervetullut lukijaksi.

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground