PEHTOORI.

13 elokuuta 2015
Katsokaas mitä tuli ostettua Kierrätyskeskukselta! Punainen Antti Nurmesniemen suunnittelema Pehtoori-pannu. Jokaisen emalifriikin märkäpäiväuni. :) Myös minun ja varsinkin punaisena. Tämä on yksi kirppiskesän löydöistä, jotku kuuluvat sarjaan ei-ihan-halpa-löytö-mutta-pakko-ostaa. Vein tämän Kierrätyskeskuksen vitriinistä vielä tiskimärkänä, satuin olemaan lomalla juuri oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Pannu on priimakuntoinen, ainoastaan kannessa on kolhu. Ennestään minulla on kaksi Pikku-Pehtooria, sisältä vähän kulunut sininen ja kesäpesällä kanneton punainen, jonka pohja on ulkoa ruosteessa.

Teki muuten tiukkaa sisäiselle järjestelmällisyysfriikille postata uudempaa sorttia oleva kirppisostos, kun huhtikuultakin on aarteita esittelemättä. En vain saa kuvattua yhtä ensimmäisistä, mutta koitanpa nyt vapautua omista hölmöitä aikajärjestyskahleista ja postailla ihan sikin sokin näitä juttuja. :)


Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


12 kommenttia:

 1. Minun emalifriikin märkäuni on Finellin mustavalkoinen tatti-kulho :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tatti-kulhokin ois toivelistalla. Sitä sitten seuraavaksi metsästämään. :)

   Poista
 2. Oi...olen kyllä kateellinen..aivan ihana!!

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon löydöstä, minulla on tuo pikkuisena :) Mökillä on Finellin Tatti-kulho ja pari Sydän-kulhoa. Muita pannuja tuskin tulee mutta eihän sitä koskaan tiedä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minun emalikokoelma on karttunut kesällä ihan kivasti, mutta siitä lisää myöhemmin. :)

   Poista
 4. Upeassa kunnossa! Onnea hienosta löydöstä.

  VastaaPoista
 5. Joo, kyllä kelpais! Lähden tänää taas metsästämään omaani rompetorille, vaikka eipä noita taida halvalla löytää enää mistään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea metsästykselle! Tämä oma löytöni oli moniin pyyntöihin {ja kirppareille jättämieni} verrattuna "edullinen", vaikka ei kyllä mitenkään halpa löytö. Huutokauppakeisari yms. ohjelmat ovat kivasti kohottaneet emalin hintaa parissa vuodessa.

   Poista
 6. Huokaus miten ihanat kokonaisuudet kuvissa <3

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground