VALKOINEN KISSA DESIGN YASUSHI KOYAMA.

29 elokuuta 2015


Varsinainen ketjureaktio. Olin heinäkuun alussa perinteisessä flunssassa, sairastin pari päivää kotona. Makasin sohvalla ja surffailin netissä. Yhtäkkiä päädyin selaamaan Etsyä - virallista vaatekauppaani. Päädyin ostamaan kaksi pellavamekkoa. Parin viikon päästä mekkoset olivat noudettavissa postista. Nykyinen lähipostini ei ole tavallinen posti, vaan designkauppa, josta saa postipalveluita. Siis todella vaarallinen paikka!

Hain paketin ja huomasin, että tiskin vierellä vitriinissä oli japanilaisen Yasushi Koyaman pieniä, aivan ylisöpöjä eläimiä. Olin ihastellut niitä aiemminkin, mutta olin pitänyt jotain tolkkua ja päättänyt, että vain kissat ja oravat ovat tervetulleita tähän pesään. Ja nyt siellä vitriinissä oli pieni valkoinen kissa. Ei ole enää kun kyseinen neko päätyi hyllylleni ja päätynee nekotaloon, kunhan sen jonnekin virittelen. Eikä tässä vielä kaikki, mutta siitä sitten myöhemmin. :)Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Söpö♥ Tosi vaarallisessa paikassa posti onkin..:)

  VastaaPoista
 2. Tuo Puukenkä haaveilee ilmapallopandasta. Viime joulumyyjäisissä oli jo melkein tekemässä kauppoja, mutta jäi vielä miettimään. Minulle kelpaisi joku tuollainen pieni eläinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ymmärrän kyllä Puukengän haaveen! Ne pandat ovat varsin ihania, tosin niin ovat ne kaikki muutkin eläimet.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground