MUMMOVALAISIN.

04 elokuuta 2015Tämä söpöläinen ja erittäin mummomainen valaisin oli jätetty yhden siirtolapuutarhamme puutarhan portin eteen saatteella: "saa ottaa". En voi vastustaa tuollaisia kylttejä ja minähän otin! :) Mummolampussa on parasta valaisimen varjostimen kiinnitysruuvi, joka on niin sievä. Se ei näköjään ole valitettavasti osunut kuviin. 

Lampussa oli maadoittamaton pistoke ja isäni vaihtoi sen maadoitettuun versioon, lamppu heti testiin ja se toimi. Siitä tuli heti uusi yölamppuni. Valaisin on mahdollista kiinnittää myös seinään, pitää harkita sitä vaihtoehtoa, kun sängynpaikka on varmistunut. {luultavasti on kyllä jo nyt, mutta ei voi olla ihan varma}Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 8 kommenttia:

 1. Ihana!!! Oon kyllä vähän katellinen sinulle...miten AINA löydätkin kaikkea ihanaa!

  VastaaPoista
 2. On kyllä hurjan sievä ja jälleen kerran toisen romu on toisen aarre.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin! Ihanaa, että kaikki ihmiset eivät suorilta heitä kamoja roskiin, vaan antavat muille mahdollisuuden ottaa käyttöön. Erittäin fiksua!

   Poista
 3. Ihanaa, että tuollaisia ota tästä -kylttejä on ja vielä parempaa, kun löytää jotain noin söpöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mun nykyinen kotikatu on ihan mahdoton - tälläkin hetkellä on varmaan 3-5 "saa ottaa" -laatikkoa. Vähän himottaisi naapurissa olevat (näkyvät mun ikkunasta) valkoiset kahvikupit tasseilla, olen pitkään suunnitellut ja keräillyt kuppeja, jos tekisi niihin kynttilöitä. Yritän vähän hillitä oravointia, jos mun ei tarvitsisi ihan kaikkea pelastaa. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground