KUKKAPÖYTÄ JA KASA AVAIMIA.

27 elokuuta 2015


Mun nykyinen kotikatu on mahdoton. Koko kesän jossain talon nurkalla on ollut saa ottaa -laatikko. Parhaimmillaan niitä on ollut neljä viisi samaan aikaan. Arvatkaa vaan kuka kurkkaa aina niihin? :)

Kuvassa oleva kukkateline on juurikin tälläinen kotikatulöytö. Olin pyöräilemässä kotiin, kun tämä osui silmään. Piti kurvata nappaamaan se mukaan. Taas kerran - olin varmaan aikamoinen näky taiteillessani Jopon selässä, kukkateline kädessä. :) Onneksi matkaa kotiin ei enää ollut pitkälti. Ajatus oli maalata teline mustaksi ja viedä kesäpesälle, vaan kuinkas kävikään. Sehän alkoikin näyttää hyvältä täällä kotona ja alkuperäisvärityksessään.


Kasa vanhoja avaimia löytyi samalta apajalta kuin kesäpesälle päätyneet vaaleankeltaiset metallikärryt. Tarjolla olisi ollut satoja uusia ja vanhoja Abloy-avaimia, mutta valkkasin mukaan vain hauskanmallisimmat. Lisäksi poimin matkaan metallisia, pyöreitä lätkiä, joissa jokaisessa on numerosarja.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

 1. Oikea aarrearkkumainen kotikatu! Nämä löydökset on tosi hienoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Tällä oravointi-innolla tosin koti on kohta ihan oikeasti täynnä! :) Siivouspäivän jälkimainingeissa on ehkä pakko vähän kierrellä lähikaduilla, epäilen täällä olevan muutamatkin saa ottaa -laatikot.

   Poista
 2. Voi kun olisi meilläkin päin myös tuollaisia saa ottaa-boxeja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tää Helsingin hippialue! :) Ihania naapureita. <3

   Poista
 3. Heti näin mielessäni, kuinka noista avaimista sais ihanan sellaisen nauhan johonkin koristeeksi, vaikka omenapuuhun tai joulukuuseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin tuli mieleen, et joulukuuseen vois laittaa koristeeksi. Jos siis ois {tilaa} joulukuusi jouluna. Mut joo, omenapuuhun todellakin voi laittaa koristeeksi, hyvä idea!

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground