VANHAT LASISET MITAT.

16 elokuuta 2015Lisää kesän kirppisostoksia, kaksi eri aikaan löytynyttä aarretta, lasiset mitat. Isompi löytyi Kierrätyskeskuksesta. Se on muuten ehjä, mutta paksussa pohjasta puuttuu vähän paloja, jotka kuitenkaan eivät estä käyttöä. Ja käyttöönhän kannun ostin, vaikka onkin joutunut kaapin päälle näytille korkkien kanssa. Ostopäätöksen sinetöi kannun toisella puolella oleva mitta-asteikko, jossa teksti supisuomeksi: "kahvikuppi". Vahvasti haiskahtaa suomalaiselta lasilta.

Pieni, snapsilasin kokoinen mitta löytyi oulunkyläläiseltä itsepalvelukirppikseltä. Sen pohjassa on teksti: "Iittala", joten on kotimaista tuotantoa. Kumpaankaan en ole aiemmin törmännyt irl, enkä edes blogeissa tai muuten netissä. Jotenkin ne kivasti sopivat tähän kotini vanhaan puutalotunnelmaan {selittelee itselleen ostoksia}. Kesäpesällä on myös vanha, lasinen mittakannu, se tuli mökkikaupan myötä minulle.Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


4 kommenttia:

  1. Ihastuttava mitta. Tuollaiset taitavat tätä nykyä olla myös aika hinnoissaan. En ole koskaan törmännyt itse kirppareilla, en varmastikaan pystyisi vastustamaan moista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo pienempi maksoi kolme euroa, ei paha, minusta. Iso taisi olla n. 15 euroa, joka alkoi olla jo vähän kipurajalla, kun ei ollut ihan täysin priima. Mutta just se etten ole aikaisemmin nähnyt missään juuri tuollaisia, sai minut ostamaan.

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground