KEITTIÖN SEINÄHYLLY.

22 lokakuuta 2017


Tämä söpö pienehkö seinähylly laatikoilla on jo jonkin aikaa pitänyt majaa keittiön seinällä. Nappasin kaapin vuosi sitten kesällä roskalavalta mukaani. Se oli aika kurjassa kunnossa, mutta oli täysipuuta, joka selvästi kaipasi pientä ehostusta. Isäni teki talven aikana taikoja hyllylle ja tadaa - se oli valmis seinälle. No, laatikoiden vetimet uupuvat, etsinnässä on tarpeeksi pienet, sillä laatikot ovat tosi snadit.


Hyllyn päällä on Arabian kannettomat Terttu- ja Mamselli-purkit. Terttu on jo vanha tuttu, mutta Mamselli on kesäinen ostos Iso-Roban uudistetusta Fidasta. Pulitin purkista kympin, mielestäni ei paha hinta. Kapea, lasikannellinen Iittalan 3/4 litran purkki löytyi Karjaalta Ruukkikirppistä vastapäätä olevasta pienestä kirppiksestä. "Vähän" kärsinyt vanilliinipurkin olen napannut mukaan Kierrätyskeskuksen ilmaisteltasta, samoin kuin kuluneet leikkuulaudan.


Hyllyllä oleskelevat Tukholman puutarhamessuilta ostamassani ruukussa itse siemenestä kasvatettu pelargoni, vanhemmilta saatu juustomuotti ja pieni kokoelma Arabian vanhoja astioita. Sirotin löytyi ilmaiskontista, mutta siitä puuttuu palanen eli se ei ole  käyttökelpoinen. Hammastikkupurkin {?} ostin muutamalla eurolla Riihimäeltä ja mustan kannellisen purkin ostopaikkaa ja -hintaa en enää muista.


Laatikoissa on rumaa sälää kätkettynä. Köynnöstävä kasvi haalean siniturkoosissa Arabian ruukussa on huonevilliviini. Juuri nyt sen "häntä" ei saa roikkua vapaasti, sillä hyllykön alla sijaitsevat karanteenissa olevat kirvaiset pelakuut.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

 1. Kaunis ja kätevä hylly. Todella hyvä löytö tuo Mamselli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä, kun löytäisi noita puuttuvia kansia...

   Poista
 2. Hieno hylly! Olet sinä kyllä aika onnekas noiden löytöjesi kanssa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No, viime aikoina on ollut vähän hiljaisempaa löytöjen saralla. Periaattessa ihan hyvä, kun tilaa on aika vähän ja ilmaisille asioille ei vain voi sanoa ei, jos ne ovat aarteita. :)

   Poista
 3. Jos isäsi osaa tehdä taikoja noiden kalustekorjauksien kanssa, sinulla on taikasauva tuohon somistamiseen. Saat kaiken näyttämään niin kauniilta ja mielenkiintoiselta. Jos tulisin luonasi käymään, tuijottelisin varmasti jokaista nurkkaa ikuisuuden, niin paljon kivoja yksityiskohtia kodistasi löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Riina! Kivasti sanottu. Juu ja pyörtyisit, kun näkisit kuinka paljon olen saanut kamaa tungettua pieneen asutoon. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground