TULPPAANIKORTTI.

03 lokakuuta 2017


Käsi ylös kuka tykkää saada kortteja? Täällä nousi heti kätönen. Mutta kuka enää lähettelee kortteja - eipä juuri ketään. Olen muodostanut itse itselleni perinteen - lähetän aina reissusta kortin itselleni. Lähetän aina myös muille, tosin viime reissulla kävi hassusti ja osoitelappunen jäi matkasta ja lähetin kortit lopulta vain vanhemmilleni ja kummeilleni. Ja siis itselleni.


Tykkään korteista, enkä ikinä lähetä perinteisiä turistikortteja, vaan pyrin löytämään jotakin erityistä. Jotakin, joka näyttää minun lähettämältä ja kuitenkin on tunnusomaista vierailun kohteelle. Alankomaissa meinasi käydä hassusti, unohdin aluksi ostaa kortin ja postimerkin itselleni. Onneksi ehdin korjata tilanteen ja löysin kauniin tulppaanikortin - mistäs muualtakaan kuin - tulppaanimuseosta. Kortti odotti minua laatikossa, kun palasin kotiin. Kortti tuli suoraan perille, minä Lontoon kautta.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

 1. Kortteja on mukava saada ja lähettää. Ihana tuo tulppani kortti!

  VastaaPoista
 2. Ihana tapa! Mä lähetän kummipojalle kortin reissusta ja tykkään itse perinteestä, eli toivottavasti jaksan ylläpitää nyt 4 vuotta kestänyttä tapaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti jaksat! Varsinkin nykyään kaikkien viestiappsien maailmassa paperinen kortti on jotain niin ihanan kouriin tuntuvaa, kirjaimellisestikin.

   Poista
 3. Ihana kortti ja ihana tapa!💚
  Tykkään saada ja lähettää kortteja, mutta kumpikin rooli on jäänyt liian vähälle viime vuosina. Kaksi tätiäni ovat aivan ihania kortin lähettäjiä. Heidän korteissaan on yleensä aina jokin runonnpätkä ja ajatuskin. Lämmittää, kun näkee että lähettäjä on ajatellut minua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että on tuollaisia kortinkirjoittajia! <3 Mulla on kummitäti, joka myös kirjoittaa aina korttiin runon tai jonkun muun ihanan tekstin.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground