VAALEANSININEN HALO.

19 lokakuuta 2017


Se on taas kynttilän poltteluaika. Tykkään polttaa lämpökynttilöitä Kivi-lyhdyissä, ne ovat kissaturvallisia. Harri Koskisen suunnittelemat Halo-lyhdyt eivät ole niinkään, mutta silti vain kerään niitäkin hiljakseen, jos halvalla saa. Kesällä löytyi Riihimäeltä vaaleansininen, oli sen verran edullinen, että piti korjata talteen. 

Viime keväänä pakkasin kaikki Kivi-, Halo- ja Marimekon Loistava-lyhdyt kellariin, muutamaa Kiviä lukuunottamatta. Pitäisiköhän niitä hakea sisälle vai pitäisikö niistä vähän pidempää taukoa ja sitten olisi taas ihan uusia juttuja, ihan kuin joulu?Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Aika hyvä idea pakata tavaroita välillä pois näkyvistä ja tuoda ne sitten taas takaisin.
  Minäkin olen aikoina ihan hullaantunut noihin kivituikkuihin. Keräsin kaikkia sinisen sävyisiä. Sitten sininen aikakausi meni ohitse ja olen poltelut kynttilöitä vain kirkkaissa. Kaikki sinisetkin kivilyhdyt ovat tallessa kaapissa. Ehkä niiden aika tulee vielä. Tuota halota minulla ei olekaan yhtäkään. Tuo vaaleansininen olisikin aikas ihana.
  Asetelmasi on tosi rauhoittava, aivan ihanat sävyt. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! <3 Oli myös osittain pakon sanelemaa pakata kynttilälyhdyt pois - niille ei oikein ollut tilaa ja keväällä ja kesällä tulee vähemmän kynttilöitä polteltua. :) Nyt voisikin hakea ainakin osan takaisin, nyt jos koska tarvitaan elävää liekkiä ja vähän väriä.

   Poista
 2. Tykkään, myös noista kivikynttilöistä. Makuuhuoneessa joskus käy niin, että nukahdamme ja tuikku jää vielä hetkeksi palamaan...kruunukynttilöillä sellainen ei onnistuisi..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ne ovat niin yksinkeratisia ettei muotokieleen väsy ja värejä on niin paljon, että varmasti jokaiselle löytyy suosikki.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground