TURKOOSI KISSARUUKKU.

08 lokakuuta 2017


Olen tainnut ennenkin hehkutella näitä Atelier Stellan kissaruukkuja? Ehkä sen viisi kertaa aiemminkin, kun olen saanut noutaa paketin postista. :) Stella Baggotin keramiikkatöiden ostaminen ei ole niin itsestään selvää, kun voisi kuvitella. Hänen työnsä ovat saaneet suuren suosion ja parin viikon välein uusi satsi listautuu nettikauppaan - ja katoaa sieltä noin vartissa. 

 
Pitää olla nopea nettiyhteys ja vikkelä sivun päivittäjä, jos mielii napata haluamansa. Vinkkinä voin kertoa, että aamupäivään (huom. myynnit aina Britannian aikaa) sijoittuvat myynnit ovat varmempia, silloin monet muut ovat unten mailla ja vain eurooppalaiset ovat näppäimistöillä kilpailemassa.


Uusin tulokas kissajengiini on tuo rastatukkainen vaaleanturkoosi kaveri. Rastat ovat nimeltään korallikaktus Rhipsalis cassutha. Saapa nähdä onko kissakokoelma nyt tässä vai onko tulossa uusia jäseniä jengiin tulevaisuudessa. Sen taitaa tietää vain Stella...Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. En ole sen kummemmin kissaihminen, mutta noissa ruukuissa on sitä jotain! <3
  Noi sun kokoelman sävyt ovat ihan unelmat.
  En yhtään ihmettele niiden suosiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat niin ihanan luonteikkaita. <3 Mua kiinnostelisi myös Atelier Stellan kissattomat ruukut, ne on ihania, mutta yritän pidättäytyä vain näissä kissoissa. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground