APUA JAPANIN KAIPUUSEEN osa 15. Käärmeitä ja lävistyksiä.

15 marraskuuta 2020



Japanilaiset romaanit kiinnostaa edelleen hurjasti, en oikein edes malta tarttua muihin kertomuksiin. Kävin lokakuussa Turussa kampaajalla ja samalla retkellä piipahdin Sammakon kirjakaupassa ostamassa kaksi kirjaa lukuhimooni, toinen niistä oli tämä Hitomi Kaneharan Käärmeitä ja lävistyksiä. (hinta myymälässä 2 €, verkkokaupassa 10 €) Pieni tarina toisenlaisesta Japanista, syvältä undergroundkultuurimaailmasta.

Kirja kertoo 19-vuotiaan kauniin tokiolaisnaisen, Luin tarinaa, johon kietoutuvat sekä punkkari Ama että lävistys- ja tatuointitaiteilija Shiba. Tatuoinnin ottamisesta alkaa kolmiodraama, jonka kiemurat yllättävät. Tai ainakin yllättivät minut. Tarina oli ikävä, henkilöt lähinnä luotaantyöntäviä. Onneksi kirja on ohut, vain reilut sata sivua.



Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva, että sä esittelet näitä erilaisia Japani-aiheisia kirjoja.
    Jokainen löytää näistä varmasti itselleen sopivimmimmat tarinat.
    Minulla lukuvuoroaan odottelee Mia Kankimäen Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin. Siinäkin pitäisi päästä Japanin tunnelmiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos löydä itsellesi luettavaa näistä postauksista. <3 Luin Kankimäen kirjan heti julkaisun jälkeen, tykkäsin. Olen siitä asti odottanut suomennosta Sei Shonagonin tyynynaluskirjasta, käännös on ollut tuloillaan jo pari vuotta.

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground