VUODEN 2020 SEINÄKALENTERI.

30 marraskuuta 2020Tilasin viime syksynä itselleni Japanista pienen päivyrin. Kalenterista repäistään joka päivä esille uusi sivu ja voi tuo pieni hetki aamulla ilahduttaakaan mieltä. Kalenteri on ollut täysin hintansa väärti. Harkitsen vakavasti samanlaisen tilausta ensi vuodellekin.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

 1. Tuollainen kalenteri on jokaisen japanilaisen kodin vakiovaruste.
  Ja en muista olenko ennenkin maininnut, että japanilaiset ovat kyllä oikeita kalenterifriikkejä. Heillä saattaa olla todella monta kalenteria saman huoneen seinällä. Se on minusta erikoista, mutta jotenkin hauskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon sen! Syksyisin näitä näkee todella paljon myynnissä joka paikassa. Osallistuin syksyllä etäluennolle, jossa käsiteltiin japanilaisten kalenteriasioita ja voi miten monimutkaisia ne ovatkaan. Seurataan kahta eri kalenterijärjestelmää, on hyviä ja huonoja päiviä tehdä asioita jne. Uskon, että kaiken sen seuraamiseen tarvitaan runsaasti kalentereita. :)

   Poista
 2. Muista lapsuudesta tuollaisen kalenterin...ihan vaan suomalaisen, mutta oli aina mukavaa repäistä vanha päivä pois..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomi-versioita en ole kyllä nähnyt kaupoissa, aika harmillista. Harvat taitavat enää käyttää muuta kalenteria kuin kännykässä olevaa.

   Poista
 3. Kivan näköinen kalenteri. Minäkin muistan lapsuudenkodista samantyyppisen kalenterin, josta repäistiin aina yksi päivä kerrallaan pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Päivän repäisy on hauska tapa aloittaa päivä ja pysyy kartalla päivämääristä. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground