TULPPAANITYYNY.

10 lokakuuta 2017


Kesälomareissulta kotiin kotiutui tulppaanityyny. Mistäs muualtakaan kuin Amsterdamista ja tarkemmin Tulppaanimuseosta. Yritän tehdä Oravankesäpesän puolelle postauksen Amsterdamin kasviasioista, joista Tulppaanimuseo on yksi, syksyn/talven aikana. En millään voinut vastustaa mustapohjaista pientä tyynynpäällistä, jossa rennot tulput  keimailevat.


Tulppaanityyny ei ole ensimmäinen tyynytuliainen, vaan taustalla oleva vaaleanpunainen on kulkeutunut matkalaukussa Madridista kotiini. Muutama muukin tuliaistyyny on matkustanut maailmalta kotiini. Yksi ostamaton tyyny harmittaa vieläkin. Nimittäin Versaillesissa pitelin pitkään jaquard-kudottua puutarha-aiheista tyynynpäällistä kädessäni, mutta vähän hinnakkaana jätin sen myymälään. Vieläkin kaduttaa! Tuo pilvitikattu tyyny löytyi Jyskistä, jossa en juuri ikinä käy, mutta jotenkin vaan lomalla Turussa tie vei myymälään ja tulin ulos tyynyn kanssa.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Kaunis ja hyvä matkamuisto...ei paljon matkalaukussa paina..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, ei paljon painanut toisin kuin ne kukkasipulit... :)

   Poista
 2. Kaunis tyyny, eikä ole joka sohvalla tuollaista!
  Tyynyt vievät paljon tilaa matkalaukussa, mutta tyynynpäälliset eivät, jos sellaisia löytää. Minusta parhaimpia matkamuistoja ovat juuri tuollaiset, joita voi ihailla arjessa joka päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nimenomaan matkamuistojen tulee olla käyttöesineitä tai -vaatteita, joita katsomalla tai käyttämällä aina muistaa matkan. Onneksi nama tulppaanit löytyivät päällisenä, kun muuten matkalaukku oli täynnä kukkasipuleita. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground