TULPPAANITYYNY.

10 lokakuuta 2017


Kesälomareissulta kotiin kotiutui tulppaanityyny. Mistäs muualtakaan kuin Amsterdamista ja tarkemmin Tulppaanimuseosta. Yritän tehdä Oravankesäpesän puolelle postauksen Amsterdamin kasviasioista, joista Tulppaanimuseo on yksi, syksyn/talven aikana. En millään voinut vastustaa mustapohjaista pientä tyynynpäällistä, jossa rennot tulput  keimailevat.


Tulppaanityyny ei ole ensimmäinen tyynytuliainen, vaan taustalla oleva vaaleanpunainen on kulkeutunut matkalaukussa Madridista kotiini. Muutama muukin tuliaistyyny on matkustanut maailmalta kotiini. Yksi ostamaton tyyny harmittaa vieläkin. Nimittäin Versaillesissa pitelin pitkään jaquard-kudottua puutarha-aiheista tyynynpäällistä kädessäni, mutta vähän hinnakkaana jätin sen myymälään. Vieläkin kaduttaa! Tuo pilvitikattu tyyny löytyi Jyskistä, jossa en juuri ikinä käy, mutta jotenkin vaan lomalla Turussa tie vei myymälään ja tulin ulos tyynyn kanssa.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

8 kommenttia:

 1. Kaunis ja hyvä matkamuisto...ei paljon matkalaukussa paina..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, ei paljon painanut toisin kuin ne kukkasipulit... :)

   Poista
 2. Kaunis tyyny, eikä ole joka sohvalla tuollaista!
  Tyynyt vievät paljon tilaa matkalaukussa, mutta tyynynpäälliset eivät, jos sellaisia löytää. Minusta parhaimpia matkamuistoja ovat juuri tuollaiset, joita voi ihailla arjessa joka päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nimenomaan matkamuistojen tulee olla käyttöesineitä tai -vaatteita, joita katsomalla tai käyttämällä aina muistaa matkan. Onneksi nama tulppaanit löytyivät päällisenä, kun muuten matkalaukku oli täynnä kukkasipuleita. :)

   Poista
 3. Löysin tänne kun hain birmingham sohvaa. Blogia selaillessa huomasin että sohva oli jo -13 ostettu :)
  Haluaisitko kertoa miten on kestänyt, onko pysynyt hyvänä ja mikä sohvan istuin syvyys on?
  Ihanasti sopii tuo tyynyjen roosan(?) sävy sohvaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva on pysynyt hyvänä, aina kun (harvakseltaan) imuroin asunnon, imuroin samalla sohvatyynyt, pöyhin ja vaihdan niiden paikkoja. Sohvalla on rento olomuoto, jota pystyy vähän skarppaamaan höyhentyynyjä pöyhimällä. Kangas on chenilletyyppistä ja olen ollut siihen tyytyväinen, se on pysynyt hyvänä ja siistinä. Istuinsyvyys on selkätyynyjen kanssa n. 60 cm. Tykkään ihan älyttömästi vieläkin, suosittelen. :)

   Poista
 4. kiitos ☺️
  Lähimpään kruunu kalusteen liikkeeseen on toistasataa kilometriä, mutta nyt on mentävä kyllä testaan (ja ehkä jopa ostaan?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Nämä Howard-tyyppiset sohvat ovat nyt suosiossa, kun IKEAkin teki oman versionsa... (kyllä ruotsalaiset tietää, mitkä on in) Toivottavasti kokemuksistani oli apua! :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground