SAMMALPUUTARHA osa 2.

17 toukokuuta 2009

Kuten aikaisemmin totesin olevani vähän hurahtanut japanilaisuuteen, niin tässä tulee lisää todistusaineistoa. Nimittäin sammalta jäi yli edellisestä sammalpuutarhastani, joten päätin tehdä toisen sen sijaan että olisin nakannut mättäät kompostiin.


Olin iltakävelyilläni nähnyt lähikirppiksen ikkunassa kauniin lasipurkin. Meni varmaan viikkoa ennen kuin ennätin kirpputorille. Päätin matkalla, että vitosella ostan. Jos se maksaa seitsemän euroa harkitsen, silloin sen pitää olla hyvä. Purkki maksoi kympin. En ostanut. Paitsi, että parin päivän kiertelyn jälkeen totesin purkin olevan niin kaunis ja tarkoitukseeni niin sopiva, että purkki oli haettava. Olin jo ehtinyt ihastua siihen ja onnekseni purkki odotti minua kirppiksellä.



Ostin purkin pohjalle Stockmannilta Kekkilän luonnonvalkoista Ruukkukatetta. Päälle levitin kerroksen multaa ja siihen sitten sammaleet päälle. Extrana mukana on mustikanvarpu {?}. Muutaman päivän päästä sain postissa paketin, pienen korurasian, jonka ympärille oli kiedottu puna-valkoista nyöriä juuri sopiva pätkä. Nappasin nyörin ja muistin ostaneeni kesälomamatkalta kaksi pientä Maneki Neko -helmeä. Juuri oikean värinen ja -henkinen koristus sammalpuutarhaani!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground