KEVÄÄN KAJO.

07 toukokuuta 2009

Välillä vähän koruilua. Sain kunnian ja toimeksiannon tehdä äitiyslomalle lähtevälle työkaverille korusetin. Työkaveri oli jo viikkoja aikaisemmin pyytänyt toista ihmistä tekemään hänelle kesäisen rannekorun. Olimme kolmistaan etsineet oikean sinisiä ja keltaisia lasihelmiä eri helmikaupoista. Lyhyellä varoitusajalla ja nopeasti saatavuuden takia päädyin noutamaan työkaverin valitsemat lasihelmet Iso-Roban Nanasta.

Päädyimme antamaan sekä pyydetyn rannekorun että yhteensopivat korvakorut. Alkuperäinen toivomus sisälsi turkoosin siniset ja keltaiset, isot lasihelmet. Valitut helmilajitelmat eivät sisältäneet mitään ihan suurimpia helmiä, joten päädyin tekemään kaksi erillistä nauhaa tuomaan vähän "muhkeutta". Koska en ollut ihan varma saajan tyylistä ja toiveista, tein nauhat sellaisiksi, jotka halutessaan saa erotettua. Lisäsin koruun vielä koristeeksi riipuksenomaisen kukan, jonka myös saa helposti poistettua. Kukkahelmi on päätynyt minulle jonkun {Villihelmi? Satuhelmi?} helmikaupan kiitoslahjana.
Tein varmuudeksi myös kahdet erilaiset korvakorut, joista lomallelähtijä sai valita mieleisemmät. Minun valinta vei voiton! Rannekorustakaan ei poistettu osia, vaikka olin varannut töihin pihdit ja lisämateriaalia suurennusta ja piennenystä varten...Nämä yllä olevat korut äitiyslomailija valitse itselleen. Samat olin itse käärinyt hänelle pakettiin, mutta alemmat korvikset olivat varmuudeksi mukana.

Kevään Kajo { Materiaalina kaikissa on lasihelmet ja "jotain-metallia-olevat" osat ja rannekorussa koruvaijeri}

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground