LUMI.

08 toukokuuta 2009

Nämä korut olen tehnyt ihan alkukeväästä. Kiertelin eräänä lauantaipäivänä Helsingin keskustassa ja satuin osumaan Yrjönkadulle ja kiepsahdin koru-Sinelliin sisälle. Myymälästä löytyi aika kiva valikoima lasihelmiä, jotka olivat myynnissä kilohinnalla. Jostain syystä nämä valtavat valkoiset mollukat osuvat heti silmääni ja ne oli pakko napata mukaan. Koska helmet ovat lasia ja suhteellisen suurikokoisia, painoja ja siis hintaa niille tuli yllättävän paljon. Samalla kertaa mukaan tarttui myös pienempiä valkoisia helmiä...



Valkoinen ei ole mitenkään "minun värini", eikä varsinkaan koruissa, mutta niin nämä vain minulle päätyivät ja heti ostohetkellä jo tiesin millaiseksi koruksi ne päätyvät. Halusin tehdä muhkean rannekorun, senkin uhalla ettei se missään nimessä ole työkoru. Kun käyttää vasemmassa kädessä kelloa ja sitten koristaa oikeaa rannetta koruilla, on ongelmana piirtopöytä-kynä -yhdistelmän käyttö työssä. Iso koru takaa ranteelle epäergonomisen asennon ja muutenkin epämiellyttävän olon, kun koko ajan pelkää raapivansa korulla piirtopöydän piloille.

Rannekorun helmet on pujoteltu vaijeriin ja seuraksi ne saivat sterlinghopeisia helmiä ja lukko on muistaakseni tullut Thaimaasta ja on Hill Tribe -hopeaa. Samat materiaalit löytyvät myös korvakoruista.

Lumi {lasihelmet ja sterlinhopea}




Lumi {lasihelmet ja sterlinhopea}

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground