LEI-LEI-LEIMAILUJA.

11 toukokuuta 2009

Äitienpäivän mentyä, voin paljastaa minkälaisilla lahjuksilla tai oikeammin minkälaisella kortilla ja paketilla äitiäni lahjoin. Äidin lahjan sisällön esittelen myöhemmin... Samaan äitienpäivän aikaan osuu myös sekä äitini että isäni syntymäpäivät, joten tein heille molemmille samankaltaiset kortit ja lahjapaperit ja pakkasin lahjat samanlaisesti.

Tilasin Etsystä leimasinmateriaalia ja leimasinkumin {vrt. rubber stamp} kaiverukseen tarkoitetut työkalut. Leimasin materiaali matkasi Yhdysvalloista ja kaivertimet Japanista. Olin jo aiemmin suunnitellut tekeväni kissa- ja oravaleimasimet ja nythän ne tulivat heti hyvään käyttöön! Leimasinmusteen ostin Itäkeskuksen Sinellistä.
Korttien paperit ovat jotain kätköistäni. Leimasin Onnea-tekstit Clas Olsonilta ostamillani kirjainleimasimilla. Kortin paperin toinen puoli on aika tumman ruskeea, joten kaivoin kätköistäni vaaleampaa sisuspaperia, jonne käsin kirjoitin onnittelutekstit ja leimasin pienen punaisen sydämen. Paperit "kiinnitin" toisiinsa ohuehkolla mustavalkoisella puuvillanyörillä.

Lahjapapereiksi kaivelin taas kätköistäni silkkipaperia. Lätkin puoleen arkkiin oravia ja toiseen puoleen kissoja sikin sokin. Paketoin lahjoihin ensin leimaamatonta valkoista silkkipaperia ja päälle leimattua. Kummassakaan paketissa ei ole käytetty teippiä. Taittelin päät ja sidoin samaa nyöriä kuin korteissakin pakettien ympäri. Isän lahjapaketista löytyi matkamittari pyörään.


4 kommenttia:

  1. Jälleen kerran aivan ihana idea. Kyllä sun vanhempien kelpaa! Mua jäi vaan nyt vaivaamaan, että mitä siellä sun äidin paketissa oli???

    VastaaPoista
  2. Sehän selviää, kun katsot ja lukaiset seuraan bloggauksen... :)

    VastaaPoista
  3. Iik, aivan valtavan hurmaavat leimasimet!

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground