PELTIPURKKIKOKOELMAA osa 13 ja 14.

04 toukokuuta 2009

Pienen blogihiljaisuuden jälkeen esittelyssä kaksi purkkia. Näistä pienemmän hankkiminen innoitti laskemaan ja kuvaamaan kaikki hallussani olevat ihanaiset peltipurkit.

Pienempi purkki on siis vasta äskettäin kotiutunut luokseni lähikirpparilta. Hintaa sillä oli muistaakseni neljä euroa. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä ja vasta myöhemmin tajusin, että sen isosisko asuu jo luonani... Sama muoto, joskin ovat eri kokoisia. Samat värit ja kuvituksen kädenjälki. Isommassa purkissa kansi on tasainen, pienemmässä se taas on kupera. Kansi on molemmissa saranallista mallia.

Isompi on päätynyt teinivuosinani perhetutulta perheellemme. Lähinnä se kai on ollut lahja äidilleni. Minäpäs sen sitten kuitenkin omin! Isompi säilöö nappikokoelmani, pienempään olen sittemmin laittanut myös nappeja, kun isompaa ei enää mahdu... Tämä nappien säilytys kulkee perintönä äidiltäni, hänellä on myöskin napit vanhassa peltipurkissa. Äidin purkki on ollut aikaisemmin karkkien koti. Taitaa olla muillakin kyllä samansuuntaisia säilytyssysteemejä.


{koko: halkaisija 14,5 cm, korkeus 6 cm}


{koko: halkaisija 10 cm, korkeus 6,5 cm}

Pienemmässä purkissa on tekstit: "Kings and queens, or so ´tis written, love an enterprising kitten" ja "Puss in boots".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground