BETONISET LÄMPÖKYNTTILÄJALAT.

10 huhtikuuta 2014

Hitto, että kesti tajuta pitkään, että olin ihan turhaan laittamassa tekemiäni betonikynttiläjalkoja roskiin. Tekovaiheessa en tajunnut ottaa muotteina olleita metallisia lämpökynttilöitä pois ja ne jämähtivät kunnolla kiinni betoniin. Tuli vasta nyt mieleen kokeilla, että lähteekö ne kynttilöiden jämät pois ja kas, nehän lähtivät ja vielä helposti. Olisivathan ne kauniimmat ilman noita metallikuppeja, mutta minkäs teet, myöhäistä nyt. Ne eivät lähde millään irti, on kokeiltu.

Parveke on saanut lisää täytettä, perheemme huonekaluosasto on saanut perheenlisäystä ja olohuoneeseen piti tehdä tilaa. Vanhat tikkaat siirtyivät nyt parvekkeelle. Ehkäpä Karvatassu innostuu niistä?
 

Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin'
 


4 kommenttia:

 1. Ei nuo tuikkupohjat tuossa mitkään pahalta näytä. Kun laitat tuikut paikoilleen eihän noita näy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehkä kestän katsella! :) Joo ja varmasti laittaisin itseasiassa lämpökynttilät aina sen metallikupin kanssa, joten se olisi siinä sitten joka tapauksessa...

   Poista
 2. Kivat ja ihanan näköiset nuo portaat/tikkaat/jakkara mitkä pilkistää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään niistä myös kovin, olen pelastanut ne yli kymmenen vuotta sitten roskistuomiolta tai sitten varastin jonkun pihalle jättämät portaat/tikkaat/jakkaran... :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground