TAULUSEINÄ.

26 huhtikuuta 2014
Yli viidentoista vuoden haave on nyt toteutunut. Kodissani on tauluseinä. Olen jo useampi asunto ja pari kaupunkia sitten aloittanut kokoamaan tauluseinää. Alunperin ajatus oli koota mustiin ohutraamisiin kehyksiin tärkeitä valokuvia. Ne alkuperäiset ovat pahvilaatikossa, johon olen kolmen viimeisen muuton yhteydessä vain kurkannut. :)

Onneksi tauluja tässä huushollissa riittää ilman historiallisia kuviakin. On nimittäin muutama kertynyt... Miehen toiveesta kokosin tauluseinälle ainoastaan printtejä, grafiikkaa yms. ja jätin valokuvat säilöön. Rajasin myös kehysten väriksi valkoisen, niitä mustiakin kun minulta edelleenkin löytyy.

Aloitin seinän sommittelun jo ennen joulua, into lopahti kun tajusin, että haluan seinälle Yövahti-serigrafian, jonka vein jouluna kehystettäväksi. Muutama kuukausi odoteltiin kuvia kehystämöstä saapuvaksi, sillä kehystysliike sijaitsee kotopuolessani, jonne ei tule kovin useasti pistäydyttyä.

Lopulta kaikki tarvittavat taulut olivat meillä ja saatoin aloittaa mallauspaperien leikkauksen ja sitten itse sommittelun. Rajasin halutun taulualueen washi-teipillä ja sitten teippailin taulupapereita seinälle. Miehen isä kävi porailemassa reiät ja ennen hänen tuloaan merkitsin reikien paikat.

Se ei mennyt kuin Strömsöössä. En ole mitenkään pilkun tarkka ja kärsivällisyyskin on kortilla, niin merkinnät meni vähän sinne päin. Olisin halunnut varmistaa paikat vielä poratessa, mutta se ei onnistunut. Olisin halunnut taulut suorempiin linjoihin, mutta nyt meni näin. :) Onpahan ainakin rennon näköinen. Ja onpahan taulut seinällä. Ja minulla tauluseinä.

 

Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin'
 


4 kommenttia:

 1. Tauluseinä on juuri noin hyvä...rennolla otteella..:)

  VastaaPoista
 2. Hirmu noloa myöntää jo ammattinsa puolesta, etten ole koskaan ajatellutkaan, että ripustusta voisi suunnitella noin. Otan tämän vinkin heti käyttöön, kunhan pääsen kollaasiseinän ääreen alakerrassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuh, myönnettävä on että itsekin kopsasin jonkun toisen bloggarin idean ripustuksen suunnittelusta. En vain enää millään muista kenen... Kätevää kuitenkin, varsinkin jos on vähänkään tarkempi ja kärsivällisempi kuin allekirjoittanut!

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground