VIIME LAUANTAI.

18 huhtikuuta 2014

Viime viikko meni aivan liian tiiviisti töiden parissa ja kasa kuvia jumittaa edelleenkin työpöydällä. Nämä kuvat ovat viime lauantailta, meillä kävi vieras, joka toi mukanaan melkein puoli vuotta odotetut jutut. Niistä myöhemmin lisää. :) Miehen toivomuksesta leivoin unelmatorttua kahvin kylkeen, eka kerta. Myönnettävä on, äitini tekee parempaa.

Huikeat Hullut päivät -ostokset; nahkainen olkalaukku ja peltirasiallinen Kiss-Kiss-karkkeja. Yhdistelmä: kissoja, peltirasia ja namusia - ei voi mennä vikaan. Kliiviani kukkii ensi kertaa. Olen saanut kasvin alun äidiltäni ainakin 10 vuotta sitten ja nyt se teki ujostellen kukat piiloon. Onneksi huomasin!

Huonekalupyörityksen jäljiltä tikkaat/portaat/jakkara siirtyi parvekkeelle ja on ollut siitä lähtien Murusen suosikki. Sieltä näkee kadulle, lintuja ja kaikkea! Ilme kertoo kaiken. :) Mies lähti isänsä mukaan kotipuoleen hakemaan kaksipyöräistä alle ja jäi yöksi. Minä tein lemppariani - lohkoperunoita, kylkeen chilimajoneesia {kiitos Jalostaja!} ja valkoviiniä. Miehen kanssa pitää olla aina jotain lihaa lisukkeena ja punaviiniä, ei koskaan valkkaria. Itse tykkään ehkä enemmän valkoisesta, joten kun saan mahdollisuuden, niin käytän sen kyllä.

 

Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin'
 


2 kommenttia:

 1. Minulla ei kliivia kuki tänäkään vuonna...en tiedä miten vanha on, kun tuli talon mukana, mutta menin vaihtamaan viimekeväänä ruukkua, sekin voi viivästyttää kukintaa...kai..:)
  Valkkari on minustakin parempaa ja migreenin takia en punaista voi edes juoda....tulee niin armoton kohtaus vaikka miten pienen tilkan joisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kliivia on vissiin aika nirso kaiken suhteen ja kukkii vain harvakseltaa. Tai sitten ei. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground