CLIPPE EMMA.

15 huhtikuuta 2014

Kuinka monta kuvaa voi yhdestä pienestä kynttiläjalasta ottaa? Aika monta, tohdin julkaista vain pari. :) Tämä on Pariisin tuliainen ihanasta ja paljon blogatusta Mercistä. Mercissä oli kaikkea kivaa tavaraa, vaatteita myös. Olisin voinut kantaa lähes kaiken mukanani kotiin ellei budjetti olisi ollut kovin rajallinen. Oli niin paljon ihanuuksia, että meinasi käydä hassusti, niin ettei pysty ostamaan mitään, kun haluaisi kaiken.

Sain rajattu ostokseni kolmeen tuotteeseen, tämä on yksi niistä. Clippe Emma -niminen kynttiläklipsi, suunnittelija Tomita Kazuhiko. Mercissä oli erilaisia, käsittämättömän nerokkaita ideoita sisältäviä pikku klipsejä toistakymmentä erilaista. Katsokaa itse täältä. Olisin tietenkin halunnut ne kaikki ja muutamia useampia kappaleita. esimerkiksi servettirengasklipsit ja voi, miksi tuota tuolla nettisivuilla olevaa pikku rasiaa ei ollut saatavilla... Tyydyin lopulta tähän ja tiimalasinipsuun. Käytännössä todella typerä valinta, helposti kaatuva kynttiläjalka kissaperheeseen, äly hoi! Mutta oli niin hieno. Ja jätetään kynttilä polttamatta...

Oho, klipseillä on myös nettikauppa.
 

Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin'
 


2 kommenttia:

  1. Tuo tuliais juttujen osto on aina vaikeaa...ensinkin raha ja sitten tilanpuute matkalaukussa..:) Tuollaiset on kovija, kun eivät vie paljon tilaa.

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground