JAPANI 2013: NAGANO.

01 huhtikuuta 2014
Tokiosta matkani jatkui muutamaksi yöksi Japanin Alpeille, Naganoon. Olen tehnyt ensimmäisellä reissullani Japanissa pikaisen pistäytymisen Naganossa, linja-autolla ylös Zenko-ji temppelille, kävellen mäki alas, poikkeaminen kamerakauppaan ostamaan uusi muistikortti, sitten junaan takaisin Matsumotoon.

Tällä kertaa tein pistäytymisen Matsumotoon Naganosta. Naganossa ei nimitääin ollut monelle päivälle nähtävää. Zenko-ji temppeli on upea, siellä on hauska maanalainen tunneli.  Tunneli on täysin pilkkopimeä, siellä kävellään letkassa, kengät ja muut tavarat vasemmassa kädessä ja oikealla hapuillaan seinää. Oikealla puolella nimittäin on avain paratiisiin, jota pitää veivata, jotta sinne paraatiisiin pääsee. Ekalla kerralla en tätä tajunnut, joten nyt oli pakko korjata tilanne. :) Löytyihän se. Ystävälliset sarariimanit tiedustelivat huolestuneena jälkikäteen, että löysinhän sen jutun seinästä. Löysin, löysin. :)

Yksi asia jäi harmittamaan, Naganossa oli parasta aikaa omenasesonki ja kaupunki on kuuluisa ompuistaan - ja minä en maistanut. Hölmö minä.

 

Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin'
 


2 kommenttia:

  1. Hienoja ja eksoottisia maisemia. Olet poiminut kaikkea mielenkiintoista noista tien reunan minipuutarhoista pieneen koululaiseen isoine reppuineen. Ja hienoja lyhtyjä! Tuo vihreä puu on varmaankin gingko? Kauniit lehdet! En yhtään ihmettele, että moinen sinua kiehtoo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Juu, se viheä hassulehtinen puu on juurikin gingko, lehden muoto on niin erikoinen ja vielä kun puu on esihistorialliselta ajalta asti nykypäivään selvinnyt, siinä on jotain erityisen kiehtovaa.

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground