STRING-HYLLYT.

27 huhtikuuta 2014
Sattuipa ennen joulua, Mies oli käymässä isänsä luona, minä hengailin kotona Kisulin kanssa. Niin kuin monesti yksin ollessani, menin varta vasten istumaan sohvalle. Rakastan sohvaamme, mutta ilman Miestä en ikinä istu sohvalla katsomassa televisiota. Yhteiselomme aikana en ole vielä kertaakaan avannut televisiota. Mutta menen siis istuksimaan ihan muuten vaan sohvalle. Tällä kertaa tuijottelin televisioseinää ja mietin, että tuolle seinälle sopisi hyllyt. Edellisillä asukkaillakin oli siinä hyllyt.

Seuraavana päivänä Mies tuli kotiin ja kertoi aikamoisen yllätyksen. Hänen isänsä oli ostanut uudet hyllyt ja vanhat hyllyt olisivat meidän, jos keksisin niille paikan. Ja kas, pääsin heti tuoreeltaan kertomaan mietinnöistäni. Mies hyväksyi ajatukseni.

Nuo Miehen isän hyllyt eivät olekaan ihan mitkä tahansa. Olin jo ensi visiitillä iskenyt silmäni niihin ja kerroin Miehelle niiden olevan Designia isolla Deellä. Kuuluisat blogihylly-Stringit ja vielä vanhat! Meni useampi kuukausi ennen kuin saimme hyllyt, mutta sitten kun ne tulivat Miehen isän kyläillessä meillä saimme ripustuksen kaupan päälle.

Mies lähti isänsä kanssa kotopuoleensa ja minä jäin koristamaan hyllyjä. olin luvannut Miehelle, että ne eivät tule täyteen kamaa ja mielestäni pysyin hyvin lupauksessa. Hei, yksi hylly on edelleenkin tyhjä! Miehen tullessa kotiin hän hyväksyi sommitteluni muuten, mutta halusi siirtää tuliaisnorsunsa alahyllylle pois Vaasankatu-valokuvan edestä.

Nyt kun olen enemmän katsellut noita hyllyjä ja guuglannut String-kuvia, olen tajunnut, että hyllyt kiinnittyvät metallisiin osiin eri tavalla. Näissä on urat ja levyt menevät yli reunojen, toisin kuin muissa. mahtavatko nämä olla kuitenkin kopiot? Tarina kertoo, että hyllyt on ostettu joskus muinoin Askosta... Ihan sama ovatko aidot vai, tykkään kuitenkin. :)

 

Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin'
 


4 kommenttia:

 1. Ohhoh, aikamoinen lahja. On kyllä niin kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o! Ovat aika kivat ruskea-mustana, kaikki muu on niin niin vaaleaa paitsi nämä hyllyt ja harmaa sohva, eikä sekään ole kovin tumma. Luo hyvää kontrastia huoneeseen.

   Poista
 2. Kopiot tai ei aivan mahtavat ovat....tykkään kovasti!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground