KORONA KOTONA.

09 elokuuta 2015


Tykkään keittiön lampustani kovin paljon. Ostin sen aikanaan ysäriyksiööni Kaivarin Kanuunasta, ei ollut ihan edullisimmasta päästä se kirppislöytö. Lähdin jo poiskin, mutta lamppu huuteli niin voimakkaasti, että oli palattava ja vietävä se kotiin. Se roikkui myös edellisen kodin keittiössä ja nytkin halusin sen heti kattoon. Mutta mutta... Näinhän se näyttää kivalta...... mutta kun katsoo toisesta suunnasta huomaa ongelman. Valaisin on väärän punainen! Tykkään kyllä edelleenkin lampun paloautonpunaisesta väristä, mutta se ei vaan millään istu yhdellä seinällä olevan Kiurujen yö -tapetin punaisen kanssa. Ei sitten millään. Tapetti on ja pysyy, mutta valaisimen piti vaihtua. Suunnittelin ostavani huoneen puolelle uuden valaisimen, uusi yksilö oli jo valittukin ja siirtäväni nykyisen yksinkertaisen mustan keittiöön.
Mutta sitten pääsin Habitare-messujen kutsumana Harri Koskisen työhuoneelle tutustumaan Koskisen Valoartelle suunnittelemaan Korona-valaisinperheeseen ja ihastuin korviani myöten. Siinäpä oli uusi keittiön valaisimeni! Korona muoto on hieno, yllätyksenä tuli sen iso koko {vai pieni keittiö?} ja huikea valaisuteho. Ihan älytön ero edelliseen. Punainen antoi valon suoraan alas, Korona valaisee myös sivuille. Talven pimeydessä saattaa jopa häikäistä. :) Kyllä nyt näkee kokkailla hämärtyvissä illoissa {ja päivissä}.

Sain valaisimesta alennusta bloginäkyvyyttä vastaan.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Pinterest
 


10 kommenttia:

 1. Kylläpä harmittaa, ettei päästy sinne työhuoneelle silloin, olisi ollut hauska sinutkin siellä tavata. Olen koko kesän lukenut blogeja bloglovinin kautta puhelimen pieneltä näytöltä, se formaatti ei oikein kannusta kommentoimiseen, joten ajattelin ryhdistäytyä, istua alas ja tulla sanomaan jotakin. Tuu tapaamaan meitä 15. päivä Our house-tapahtuman kirppikselle, ollaan siellä myyjäveikkoina, sinne on tulossa tosi jännittävä tapahtuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi! Kuullostaapa kiinnostavalta tapahtumalta! Olen vain juuri tehnyt lupauksen olla kirppistelemättä seuraavat neljä viikkoa ja koska liikaa löytöjä. Olisi silkkaa itsekidutusta lähteä kirppiksellä ja olla {muka} ostamatta jotain... ääääh. Pitää silti vähän miettiä asiaa.

   Poista
 2. Ihania ja kauniita ehdottomasti molemmat. Tuo punainen kyllä niiiin huutaa melkein kysymään vauhtia oravanpesästä ketunkoloon..tuo kävisi ihan täydellisesti meidän keittiöön. Apua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voivoi, luuletko että muka raaskisin luopua tuosta punaisesta? :) Tykkään itse siitä ihan hirveästi ja olin pettynyt kun se sopinutkaan tapettivalintani kanssa.

   Poista
 3. Tosi kaunis valaisin...oikeestaan molemmat. Keksit varmasti paikan tuolle punaisellekkin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, tässä kodissa on kolme kattovalaisinpaikkaa ja kahteen muuhun sopivat niiden nykyiset paremmin kuin punainen. Harmi sinänsä sillä tykkään siitä niin paljon... Ehkä joskus vielä jossain?

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niinpä, harmi vain ettei toinen mätsännyt tapetin kanssa...

   Poista
 5. Ehkäpä punaiselle löytyy vielä paikka tulevaisuudessa. On kyllä hienoja valaisimia molemmat ehdottomasti.

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground