NARUPURKKI.

20 elokuuta 2015


Tämä pieni narupurkki {+ eräs toinen vielä kuvaamaton esine} on osoitus siitä millainen kirppisaddikti olen. Tapahtui huhtikuun viimeisenä päivänä: Olin juuri edellisenä päivänä muuttanut tähän nykyiseen kotiini. Päivää oli edeltänyt kolme viikkoa kestänyt pakkausoperaatio, joka sisälsi sekä lomamatkan että tuskailua siitä riittääkö laatikot ja pakkauspaperit. Laatikot juuri ja juuri, paperia ja kuplamuovia ostin kaksi kertaa lisää.

Lähdin kyseisenä päivänä viimeistä kertaa katsomaan vanhaa kotia, tsekkaamaan postit ja sitten viemään avaimet pois. Muuttorumbasta huojentuneena fillaroin kohti Vallilaa, matkalla muistin että siinä varrellahan on yksi kirppis, jonne olin pariin otteeseen yrittänyt huonolla menestyksellä mennä. Sinne siis. Kuten arvata saattaa tämä Ihanne-purkki löytyi juurikin sieltä, sellaiseen kohtuulliseen hintaan, kuten se toinenkin. Hieman harmistuneena jätin Arabian vanhan {mutta ruskeakuviollisen} salkkarin odottamaan jota kuta muuta onnellista.

Ei auttanut tuskallinen pakkaus, ei muuttomiesten kettuilut reilusti yli kaksion kamoista ja ilmoitukset, että: "sulle muuten tulee ahdasta näitten kamojen kanssa". Siinä vain onnellisena kiikutin tavarat kassalle, koska ne niin hyvin sopisivat uuteen kotiin. :)


Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


6 kommenttia:

 1. Eihän tuollaista narupurkkia voi vastustaa! Ja sitä paitsi, nythän se näyttää olevan niin tarpeellinen käyttöesine.

  VastaaPoista
 2. Pakko kertoa yksi aivopieruni, jota en vaan vieläkään voi käsittää todeksi. Rompetorilla oli viime kesänä yhdessä pöydässä kaksi narupurkkia vitosen kappale. 5 euroa, oikeasti! Mutta mitä tekee Anne? Jättää ne sinne, koska "mä en tarvi enää yhtään lasipurkkia eikä noilla edes tee mitään kun niissä ei ole kansia", ja jatkaa matkaa. Sitten kun hetken päästä tajusin mitä tein, palasin takaisin, mutta tietysti ne oli jo menneet. Vähänkö harmittaa vieläkin, onhan nuo vaikka kuinka monikäyttöisiä ja kauniita ja vaikka mitä. Onneksi niitä saa ihastella edes sitten toisten blogien kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, tiedän niin tuon tilanteen. Itsekin olen tehnyt vastaavaa ja kylläpä jälkeenpäin harmittaa!

   Poista
 3. Mä tunnistan niin hyvin saman addiktion! Nyt olen oikeasti yrittänyt olla elokuussa ostamatta mitään ja huh, on ollut vaikeaa. Hieno lasipurkki kyllä kerta kaikkiaan - hyvä että ostit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, kohtalotoveri! Sama homma, olen pysynyt nyt kolme viikkoa poissa kirppiksiltä. Tänään en vissiin pysty poistumaan kotoa, kun koko kaupunki on yhtä kirpputoria! :) Juu, pitkään olin katsellut noita pienempiä Ihanne-purkkeja, mutta hintapyynnöt olivat olleet aivan liian paljon.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground