ASIOITA, JOITA EN VARSINAISESTI TARVITSE, MUTTA JOITA EN VOI VASTUSTAA.

22 marraskuuta 2015


Yksi niitä asioita, joita en varsinaisesti tarvitse enää yhtään, mutta en voi vastustaa jos vastaan tulee joku herkku, on keittiöpyyhkeet. Ja nythän niitä on yhtäkkiä ollut useampi ihana.


Muutama viikko sitten Lapuan Kankureilla oli Helsingin myymälässä SalesDays, jossa piipahdin. En voinut vastustaa punamustia kudottuja pyyhkeitä, toinen oli Polkka Jamin kissakuosinen ja toinen vohvelimaista sidosta oleva. Lapuan Kankureiden tuotteet ovat siitäkin kivoja, että ovat Suomessa valmistetut.


Kaunisteen Leena Kisosen suunnittelema "Satoa"-pyyhe on Saga-tuottteiden kylkkäri. Piti ostaa kaksi pakettia leivinpaperia, niin sai pienen keittiöpyyhkeen kaupan päälle.Neljäs pyyhe on ensi vuoden kalenteripyyhe, jonka tilasin UGUiSU Storesta Japanista. Pyyhkeen valmistaja on lempimerkkini, myöskin japanilainen, Fog Linen Work. Ihanassa kissapyyhkeessä on teksti: 

"I am a cat
feed me
play with me
and love me"

Minulla on vuoden 2011 Kaunisteen kalenteripyyhe, myöskin kissoilla. Vuonna 2011 ostin kesäpesän, pyyhe muistuttaa siitä vuodesta. Ensi vuonna itselleni tulee pyöreitä vuosia täyteen, joten olkoon tämä kissakalenteripyyhe siitä muistona.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

10 kommenttia:

 1. Uuuu, onpa ihania! Täytyy pitää silmät auki Lapuan kankureiden pyyhkeiden kohdalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin! Lapua Kankureilla on parikin keittiöpyyhettä lisää, joille voisin antaa uuden kodin.

   Poista
 2. Ne onkin kauniita :) Itsekin viime viikolla ostin taas keittiöpyyhkeen. Ehkei taas niin tarpeeseen, muttamutta kauneuden takia kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja otan pyyhkeet käyttöön, joten eivät jää pölyttymään kaappeihin vaan ovat päivittäisessä käytössä.

   Poista
 3. Koskaan ei voi olla liikaa keittiöpyyheitä..
  Tuo japanilainen nettikauppa on täynnä vaikka mitä ihanuuksia ♥.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! :) Juu, niin on. On tullut parikin kertaa tilattua jotain...

   Poista
 4. Mä oon kans ihan heikkona keittiöpyyhkeisiin.
  Olin vuosia sitten antiikkikurssilla. Siellä oli eräs nainen, joka keräsi juuri noita vuosikalenteripyyhkeitä. Vanhemmat olivat jo todella arvokkaita.
  Minulle keittiöpyyhkeet ovat käyttötavaroita ja ihanaa arjen piristystä, siksi niitä pitää olla joka tilanteeseen sopivia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Itsekin otin pyyhkeet heti käyttöön, tekevät arkisista puuhista heti miellyttävämpiä kun ovat kivannäköiset. Mummoni keräsi myös kalenteripyyhkeitä, kukakohan peri ne... Hmmm.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground