KIRPPIKSILTÄ LÖYTYNYTTÄ.

15 marraskuuta 2015


Aikamoinen aarre löytyi Tukholman Retro Etc.:sta, Arabian turkoosikuviollinen Pomona Hilla -purkki. Täysin ehyt purnukka maksoi euroissa parikymppiä ja sisälsi korkkisen kannen. Aika edullinen harvinaisesta Hilla-mallista, minusta. Oli pakko tuoda takaisin kotimaahan.


Samalla viikolla lähdin käymään Turussa. Matkalla Kirppis-Centeriltä Kansalliseen kirjakauppaan osui silmiini vasta avattu osto- ja myyntiliike v.o.n. Simolin. Piipahdin sisään, ihastelin kaikki herkkuja jotka haluaisin kotiini kantaa ja lähdin pois - tyhjin käsin. Ikkunasta bongasin pienen puisen lokerikon lasilaatikoilla. 

Kiirehdin kirjakauppaan hakemaan pelargonikirjaa, mutta varmasti vielä nopeammin juoksin takaisin ostamaan lokerikkoa itselleni. Näitä on harvoin liikenteessä, tämä oli toinen näkemäni. Lokerikko maksoi 40 euroa ja myyjä lupasi rahat takaisin tuplana, jos kassi, johon lokerikko pakattiin, hajoaa. :) Ei hajonnut. Ei ollut mitenkään pahan hintainen, vai mitä? Puinen kehikko tosin taitaa olla jälkeenpäin tehty, niin huonosti laatikot siihen sopivat, mutta ei haittaa. Olen niin rakastunut, ettei edes palan puuttuminen yhden lasilaatikon reunasta haittaa.Näiden kahden löytöä seuranneella viikolla minun oli pakko antaa periksi ja pari viikkoa ikkunan takaa kyttäämäni Arabian Appelsiini Tutti Frutti odotti minua edelleen kiltisti Hesyn kirpputorilla. Hain reppanan kotiini, pienen kokoelmani jatkoksi. Kesäpesällehän nuo purkit pitäisi muiden kavereiksi viedä, mutta kun on talvikin tulossa ja näyttävät niin kivalta tuossa keittiössä...


Jotta sain ihanat, iloa tuovat kirppisostokseni esille, piti hakea kesäpesältä yksi perunalaatikko kotiin hyllyn virkaa toimittamaan. Valinten tattivalaisin pääsi sopivaan seuraan, valaisemaan aarteitani, muita kirppiksiltä kotiutuneita. Yksi joka päiväistä iloa tuova kohta lisää kotona.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

8 kommenttia:

 1. Oi, ihania löytöjä kaikki! Tuollaisesta lasikannu lokerikosta mäkin haaveilen. Lokerikkosi on kyllä upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sattui kyllä viikon sisään ihan älyttömän ihanat löydöt!

   Poista
 2. Nyt on kiire, mutta sanonpa vaan että tykkään.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva ja houkutteleva kokonaisuus! Simolinilla on liike myös ainakin Liedossa. Tuossa Yliopistokadun paikassa en vielä ole käynytkään. Täytyykin mennä visiitille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noita Simolineja näyttäis olevan kolmet erit. Kaksi Yliopistonkadulle, molemmissa päissä ja sitten se Liedossa oleva. Kaikkien nettisivut ovat ainakin erilaiset ja tyyppien kuvat erit. :) Mäkin luulin, että olisivat samaa putiikkia, mut eivät taida olla. Kaikissa niissä on kyllä kaikenlaisia ihania houkutuksia... Se Liedon paikka on mun joka kertainen must, kun siellä suunnassa vierailen.

   Poista
 4. Voi miten mahtavat löydöt teit,onnellinen puolestasi :D

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground