KIRJAPINO.

10 marraskuuta 2015
Kirjapino sohvapöydän virkaa toimittavalla vanerilaatikolla kasvaa. Kesäkuussa puutarhabloggaajien tapaamisella ostin Leif Blomqvistin Pohjoisen ruusut  -kirjan. Taisin paikan päällä sanoa, että lukemista talvi-iltoihin - se hetki on nyt, vaikkei talvi ihan vielä olekaan. 

Habitaresta ostin kanssabloggaaja Saila Roution Kukkia sipuleista. Ajattelin messuilla ahmivani kirjan samantien, jos vaikka olisin saanut vinkkejä syksyn istutuksiin. No, ehkä sitten ensi vuonna olen viisaampi.

Susanna Rosén:in Suuri pelargonikirja löytyi Kansallisesta kirjakaupasta alehintaan, varasin sen netistä ja viime Turun reissulla kävin poimimassa sen mukaan. Silmäilin kirjaa, kun tein postausta kesäpesän pelakuista - huh, miten paljon pelargoneja onkaan erilaisia ja mistä ihmeestä tietää missä nimet ovat oikein kirjatut. Eivät vissiin ainakaan Plantagenin lapuissa... Opiskeltavaa siis riittää.

Viimeisenä kotiin tuli Booky-tilaus. Taiteilija Katja Tukiaisen Works part two. Painos on jo kustantajalta loppu ja niin myös monesta kirjakaupasta. Oli pakko saada, kun on ensimmäinen osa. Ja Katja Tukiaisen maalaus.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

2 kommenttia:

 1. Kolme alimmaista kirjaa minullakin on ainaisessa pinossa. Ei siksi, että ne olisivat tylsiä ja en saisi niitä luetuksi. Vaan siksi, että niissä riittää katseltavaa, opittavaa ja ihailtavaa loputtomiin. Puutarhakirjat ovatkin siitä ihania, niistä ei saa koskaan kyllikseen. <3
  Mitä sun kutomuksesta syntyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Varsinkin nyt kun puutarhassa on niin ankeaa, on ihana katsella kuvia kesästä ja inspiroitua ensi kautta varten.

   Huivia olen tekemässä. Oli hirveä himo päästä tekemään, mutta työ oli muuton jäjiltä hukassa. Kun kutimet löytyi, loppui into samantien. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground