KEITTIÖN KOMERON OVI.

21 marraskuuta 2015


Keittiössäni on vanhanaikainen ruokakomero. Yhteneä sunnuntaina sain inspiraation vähän parannella komeron ovea. Komeron ovi oli ostaessani asunnon maalattu viehättävällä oranssilla ulkopuolelta. Isäni ehti maalata oven kertaalleen valkoiseksi ennen kuin ehdin väliin. Oven väritystä mietin vieläkin, haaveilin sellaisesta kuluneesta, puulle hiotusta, vähän entisiä maalikerroksia vilauttavasta ulkoasusta.

Vähitellen olen tosin päätymässä valkoiseen. Olin jo melkein tarttumassa siveltimeen ja hakemassa maalitonkkaa kellarista, mutta mietin toisenkin kerran ja tuumin, että yhdistelmä märkä maali ja utelias kissa ei välttämättä ole se optimaalisin...


Ovi ei vaihtanut väriä, mutta tuunasin sitä vähän sisäpuolelta. Heti remontissa revittiin ovessa ollut talouspaperiteline pois, en käytä talouspaperia, joten ruma teline oli täysin turha. Nyt lähti myös ruma naulakko. Tilalle ruuvasin kesäpesältä löytyneen ja edellisestä kodista mukaani ruuvaamani emalinaulakot. Pieni muutos, mutta iso ero. Emaloidut valurautaiset Wärtsilän valmistamat nupit sopivat niin paljon paremmin asunnon tyyliin kuin kellastunut muovinen.


Tukholman tuliaisena toin itselleni tarjotintelineen, jonka ruuvasin naulakoiden alle. Teline oli ostoslistallani ja löysin sen södermalmilaisesta Rym-liikkeestä. Muutan ihan kiva, mutta puolet tarjottimistani jäivät telineen ulkopuolelle...


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

2 kommenttia:

  1. Kiva tarjotinteline! Mulle tuollaiset muoviset naulakkokoukut tuo mieleen mummolan, eli jotenkin nostalgisia ja ihania ne ovat, mutta kyllä nuo posliiniset koukut on kauniimpia.

    VastaaPoista
  2. Tykkään kovasti telineestä. Pitäisi vaan olla vielä toinen, jotta kaikki tarjottimet mahtuisivat. :)

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground