PLANTSHELFIE | Urban Jungle Bloggers

05 marraskuuta 2015
Osallistun tällä bloggauksella Urban Jungle Bloggers -yhteisön #plantshelfie-teemaan. Minun plantshelfie {kasvihylliö?} sisältää rivin vanhaa Arabiaa, on maljakko, on maljakko, joka onkin oikeasti etikkapullo ja kukkaruukkuja. Väritys on tummanpuhuvaa ja hillittyä sävyskaalaa, aika erilaista mitä ehkä yleensä. Tuo pylvästyräkki Euphoria trigona on uusin ostos, pitkään etsiskelin ja sitten se löytyi lähikukkakaupasta. :)

~

My plantshelfie with old Arabia vases and pots. 


Urban Jungle Bloggers on yhteisö, jonka jäsenet kuukausittain jakavat ideoita ja stailauksia erilaisten kasviteemojen ympärillä. UJB-teemoja emännöi Judith | Joelix ja isännöi Igor | Happy Interior Blog. #urbanjunglebloggers


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

10 kommenttia:

 1. Taas niin hienot värit! ja ihanat kasvit myös.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä, kasvien ystävä tykkää.

  VastaaPoista
 3. Ohhh I'm so nostalgic about Arabiaa! Beautiful plantshelfie, Kati! Welcome to Urban Jungle Bloggers!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much Judith! It was so fun to take photo of my plantshelfie, I can't wait for next month topic.

   Poista
 4. Ihanat ruukut. Tuollaista isoa ruukkua hiplasin Mikkelin kirppiksellä. 47 e. Hyllyyn jäi. Mun ruukkukokoelmassa on musta-valkearaitaista ja mustaa Arabiaa. Hyvin kukat viihtyvät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kävi tuuri noiden kuviollisten Arabian ruukkujen kanssa, isomman sain äidiltä. Ensin tosin pelkän aluslautasen, kun ruukkua ei löytynyt. Siinä välissä ostin yllättävän edullisesti Fidasta pienemmän, ilman aluslautasta. Ajattelin parittaa ne keskenään, mutta olivatkin eri kokoa. Sitten äiti löysi myös ruukun. Kun vielä löytyisi oikeanlainen aluslautanen pienemmälle.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground