MÖÖBLEERAUSTA.

25 marraskuuta 2015


Olen tilannut isältäni uuden kaapin ratkomaan säilytysongelmia. Kaappi on parhaillaan työn alla, tietoa ei ole milloin sen saan kotiini. Sitten joskus. Äitini on useaan oteeseen osoittanut huolensa mihin aion laittaa uuden kaapin.  Olen vastannut, että kyllä sille paikka löytyy, älä huolehdi.
Olen pitkään mietiskellyt huoneen järjestystä. Osa kalusteista on minusta aivan oikealla paikalla ja niitä muita voi vain vähän siirrellä. Uuden kaapin paikaksi olen miettinyt kirjakaapin paikkaa, kylpyhuoneen oven takana, huoneen nurkassa. Siirsin kirjakaapin vastakkaiselle seinälle ja siirsin vähän sänkyä ja sen päädyssä olevia puuarkkuja. Aiemmin paikassa oli vanha musta penkki, joka toimi yöpöytänä. Vaihdoin penkin kirjakaapin tilalle, kun uusi kaappi tulee, pitää sitten miettiä mitä penkillä teen tai lähinnä vienkö sen mökille.


Vaihdoin nukkumissuuntaa ja sain uuden yöpöydän toisen päädyn puuarkuista. Kirjakaapin eteen tuli mukavasti tilaa, kaapin saa auki ja sinne mahtuu pyöreä pahvikoppa, jonka tyhjensin pitkulaisista esineistä ja pyhitin ylimääräisille koristetyynyille, huovalle ja pehmoeläimille. Kirjakaapin taakse kätkeytyy tikkaat ja toiselle puolelle löytötuoli, joka toimii huonekuusen alusena. Ihan kuin olisi tullut lisätilaa, sängyn petaaminen on helpompaa nykyään, kun sängyn kahdelle sivulle pääsee häärimään.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

8 kommenttia:

 1. Mun katse kiinnittyi kirjakaapin sisällä oleviin ruskeisiin liikkuviin (?) puuoraviin. Mitä ihanuuksia he ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittääkseni ne ovat vanhoja venäläisiä leluja. Toinen on aika vinkeä-ääninen "soittorasia" ja toista kun vetää perässä orava paukuttelee kärpässientä. :) Toinen löytyi Kasvihuoneilmiöstä ja toinen Fidasta.

   Poista
 2. Must on niin mahtavaa, kun sä et tyydy mihinkään standarditavaroihin. Siksi sun koti onkin niin ihana. <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat nuo lasipurkit kirjahyllyn päällä.

  VastaaPoista
 4. Miten sinulla toimii yhdistelmä päiväpeite (vieläpä valkoinen) ja kisuliini? Itse en ole löytänyt päiväpeittoa, joka ei imisi kissankarvoja pintaansa. :o (Verhot, nojatuoli, itse asiassa kaikki tekstiilit karvoissa, aagh. Vaikka kuinka yritän imuroida.) Silti: kissat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan se "vähän" haastavaa, varsinkin ruskean kissan kanssa valkoiset tekstiilit. Tuohon päiväpeitteeseen ei ihan hirveästi jää karvoja. Enemmän siinä näkyy kissani silmistä valuvaa ruskeaa töhnää. Pesen peitettä silloin tällöin ja sitten nypin huovuttuneet karvakasat helposti pois. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground