BATAATTI.

13 maaliskuuta 2014


Ennen tuli harrastettua baarihyppelyä, nykyään blogihyppelyä. :) Yhdellä blogikierroksella, jolla vain klikkasin blogista toiseen osuin Romppala-blogiin. Romppalan Linda vinkkasi, että bataattia voi idättää vesiviljelyllä, se köynnöstää ja kasvilla on kauniit kukat. Pari kesää sitten parvekkeellani oli ihanan punalehtinen koristebataatti, jonka kirvat sitten tuhosivat. Tykkäsin siitä nyt ja päätinpä kokeilla itsekin touhua.Seuraavana päivänä ruokakaupassa seisoin juureslaarilla valitsemassa sekä pienintä että kauneinta bataattia viljelyksiini. :) Aikamoisia mölliköitä oli tarjolla. Etsin puiset grillitikut esiin tajutakseni, että minullahan idätykseen sopiva maljakko ja sopivan kokoinen bataatti siihen. Iittalan Laterna pöytään, vettä ja bataatti sisälle. Nätti asetelma keittiön pöydälle bataattimaljakko, Kubus-hynttiläjalka ja Indiskan majakossa oleva Mieheltä saatu naistenpäivän ruusu. Somaa. :) Nyt jännitetään lähteekö bataatti itämään.

 

Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin'
 


4 kommenttia:

 1. Mullassa lähtee ainakin. Laitoin tuollaisen kerran multaan ikkunalaudalle ja hyvin kasvoi. Syksyllä söin omaa satoa (pienen tosin) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasi tämäkin toimii! Bataatti on niin hauskan näköinen tuossa maljakossa.

   Poista
 2. Luin tuon Lindan jutun ja eikös hänellä jo verokin bataatista löydy..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, luin myös Lindan bataattien uusimpia kuulumisia. Ilmeisesti kokonaisena vedessä olevassa bataatista ei ole vielä versoja, mutta halkaistuissa kyllä. Pitä nyt vaan odotella hetki, josko versoja alkaisi tulla... Ei kyllä kuulu parhainpiin puoliini, se kärsivällisyys. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground