JAPANI 2013: KAWAGOE osa 2.

28 maaliskuuta 2014
Japanilaiset osaavat tehdä kaunista ruokaa. No, onhan se koko maa täynnä visuaalista silmäkarkkia, mutta erityisesti ruokaan panostetaan. Nuo ekojen kuvien karkit. Niin söpösiä, mutta jotenkin niin ei-hyviä. :)

Kolme kuvaa ihanasta kahvilasta, Rag Cafesta. Eksyin pääkadulta seuraten Zakka-kylttejä. Zakka-kauppa oli kahvilan alakerrassa. Oli nälkä ja päätin mennä yläkertaan ensin lounaalle. No, lounasta ei tarjoiltu, joten jouduin "tyytymään" kahvi ja kakku -settiin.

En käsitä miten Japani voi olla täynnä juuri tälläisiä hurmaavia pikkukahviloita. Ja toinen juttu mitä en Japanissa käsitä, mitä mukavampi myyjätär sitä kauniinpia he aina ovat. :) Tässäkin kahvilassa todella herttainen myyjätär oli mitä kaunein ja suloisin. Rupattelimme hetken ja hän tiedusteli mistä olen kotoisin, kuultuaan kotimaani, hän kysyi puhunko ruotsia. Hän oli asunut jonkin aikaa ruotsissa ja olisi halunnut vähän verestellä kielitaitoaan.

 

Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin'
 


4 kommenttia:

 1. Oi ...ja kuva ensikesän sandaaleistani....tai sitten ei..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisi olevat todella epämukavat, nuo sandaalit siis! Ja niillä käveli vanha mies... :)

   Poista
 2. Kurkkuja jäissä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niitä myytiin tikun nokasta syötäväksi. En tohtinut kokeilla, kun itselle kurkku ei ole mikään varsinainen herkku. Japanilaiset, ne on niin hassuja! :D

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground