TURKU LAUANTAINA.

17 maaliskuuta 2014

Tein viikonloppuna pikaisen visiitin Turussa. Käyn parin kuukauden välein luottokampaajallani, sillä eihän täällä Helsingissä ole kampaajia... :) Joka kerta jään bussista pois Tuomiokirkkopuiston luona, vaikka pääsisin lähes oven eteenkin. Haluan vain kävellä puiston kautta, pitkin Tuomiokirkkosiltaa ja katsella lempinäkymääni. Se on tokassa kuvassa, ihan jokaisena vuodenaikana tavattoman kaunis näky!

Sillan jälkeen kaarran heti vasemmalle, kävelen kohti kirjastoa, mutta poikeean aina kurkkimaan Divaanin ja nyt jo lopetetun Artekin myymälän ikkunoita. Siitä jatkan Sisustuksen Koodille ja sitten torille. Siitä onkin enää lyhyt pujahdus kampaajalleni. Tällä kertaa aikaa ei ollut kiertää enempää kaupungilla, harmittavaa. Ensi kerralla sitten!

 

Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin'
 


8 kommenttia:

 1. Olet sitten käynyt naapurikaupungissa...asun Kaarinassa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o, olen sieltä suunnalta kotoisin, nimittäin Liedon tyttöjä! :)

   Poista
 2. Nuo ensimmäiset kuvat ovat työmatkani varrella ja työpaikkanikin on ihan lähellä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat työmatka maisemat sinulla, olen suorastaan kateellinen! :)

   Poista
 3. Minunkin ehdottomia Turun kohokohtia ovat nuo jokirannan vanhat talot ja maisema. Asuin muutaman vuoden siinä keskustan kieppeillä ja näitäkin katuja tuli tallattua. (Ja minunkin luottokampaajani muutti Turkuun, tosin en ole vielä perään lähtenyt.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekin olen aikoinani asunut Turussa ja kiertänyt näitä kulmia vähän useamminkin. Tuo jokiranta on aina vaan niin sykähdyttävä!

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground