DIY: VÄRITULOSTEEN SIIRTO LEVYLLE.

30 maaliskuuta 2014


Innostuin niin mustavalkokuvan siirron onnistumisesta, että oli heti kokeiltava tekniikkaa värikuvalle. Sama prosessi kuin viimeksi, ainoastaan sillä erolla, että tulostin kuvan värillisenä. Niin ja no, se että tämä kuva on digikuva toisin kuin edellinen siirrettävä.

Siirrettäväksi kuvaksi valitsin yhden lemppareistani, siinä yhdistyvät kaksi rakastani, Murunen ja mökki. Levyksi otin vähän aikaa sitten ostamieni kehyksien sisällä olleen. Maalasin akryyliväreillä alkuperäisen maalauksen peittoon ennen kuvan siirtoa.

Kivasti onnistui tämänkin! Värit toistuvat vähän haaleampina, rosot ja naarmut tuovat kuvaan mukavaa vanhanaikaisuutta. Oli pakko kokeilla kuvaa kehysiin, vaikka alunperin en suunnitellut laittavani kehyksiin mitään. Kuva kuitenkin jäi kehyksiin, niin hauskalta se siinä näyttää.

Ohje kuvan siirtoon löytyy tästä bloggauksesta.

 

Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin'
 


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on! :) Puolet valkoisia ja puolet ruskeita viiksiä!

   Poista
 2. Todella kiva :) Ihana kuva kisusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin! Tuo kuva on ihan ihan ihan lempparini. Pieni kaupinkilaiskisu jahtaa pörriäistä mökin sisällä, vaikka ulkona olisi kaikenlaista... :) Nykyään ei Murunen enää mökin sisällä hirveästi viihdykään, pienet unet ja taas menoksi!

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground