JAPANI 2013: TOKIO: Kauppoja.

22 maaliskuuta 2014

Minä Perhonen. Suomalaisesta nimestä huolimatta japanilainen. Liikkeitä on kaksi samoilla nurkilla, toinen nimellä Arkistot. Ihania vaatteita, ei kovin pienen kukkaron ystävälliset hinnat. Olin ihastellut jo muutaman vuoden noita kuvassa näkyviä kahvikuppeja. Olin jo päättänyt kotona, että ihan varmasti ostan sellaisen, kun olen niin pitkään haaveillut. Vaan lähdin tyhjin käsin pois, kylläpä harmittaa.

En vain osannut päättää minkävärisen haluan -valkoisen, vaaleanpunaisen vai harmaan. Ja pitäisikö ostaa kaksi ja sepä ei enää olisikaan budjettiini nähden kovin hyvä idea. ja sitä paitsi uskaltaisinko pakata nämä rinkkaan vielä viikoksi ja rymytä junissa ja muissa paikoissa. Sinne jäivät, ehkä sitten ensi kerralla...UGUiSU SHOPPE. Ihanan Hiki-sanin pitämä pikkuputiikki, josta haluaisin kaiken. Älyttömän kaunis ja tunnelmallinen myymälä. Pikku kauppa on auki vain kolmena päivänä ja sijaitsee Tokyo Towerin lähistöllä. Menin niin pyörälle päästäni, että ostin vain orava-kortin. :) Onneksi tilanteen pelastaa, että UGUiSUlla on myös nettikauppa.

{blog} {shop}Fog Linen Work. Upea, rosoinen teollisuushenkisesti sisutettu kauppa, josta olisin voinut ottaa myös kalusteet mukaani. Ihania pellavahameita, kodin tekstiilejä ja mm. koruja ja metallilankakoreja. Ei kovinkaan edeullista, mutta ystävällinen palvelu ja ihana tunnelma. Täältä ostin harmaan pellavamekon. Nykyään Fog Linen Workillä on myös nettikauppa.Hattiffnatt. Kahvila ja galleria. Hattifnatt {Hattivatti} on tai ovat Kichijojissa oleva kahvila ja pikkukauppa. Ylemmässä kuvassa kahvila, alemmassa kauppa. Molemmat minikokoisia, ovesta sisäänastuessa tälläinen 160 senttinen joutuu kumartamaan. :) Kaupassa on myynnissä koruja ja pieniä tilpehöörejä, ilmeisestikin eri tekijöiltä. Kaupasta en löytänyt mitään kotiin tuotavaa, baarissa join edellisen postauksen umeshun soodalla. Hyvää!


Parco. Parco on tavarataloketju, joita on ympäri Japania. Parcon sisällä on useita pikkuliikkeitä, mm. paljon erilaisia ja erityylisiä naisten vaateputiikkeja.Natural Kitchen. Paljon täällä blogissakin hehkutettu 100 jenin pikkutilpehöörikauppaketju. Useita liikkeitä ympäri Japania.


Tsutaya Dakaiyaman T-Site. Valtava kirjakauppa, myynnissä myös musiikkia, DVD:tä ja stationary-tilpehöörejä. Lisäksi vierestä löytyy kamerakauppa, ravintola, Starbucks kahvila, Family Mart -konbiini. Täältä löysin ostoskassiin ompelukirjan ja pari lehteä. Lähistöllä on myös muita kivannäköisiä kauppoja ja kahviloita/baareja.

 

Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin'
 


2 kommenttia:

  1. Ihanan erikoisia kauppoja, paljon kaikkea pientä katseltavaa - oikeastaan kai koko Japani voisi mennä tuon kuvauksen alle? Olisi kyllä niin hienoa, jos joskus pääsisi oikeasti paikan päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin koko Japanissa on paljon kaikkea pientä ja myös kaikkea isoa katseltavaa. Ja kaupat, ne ovat jotain sanoin kuvailemattomia, miten ne pystyvätkään erikoistumaan ihan ihme tavaroihin ja mitä kaikkea ne siellä myyvätkään! Huh.

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground