JAPANI 2013: TOKIO.

20 maaliskuuta 2014Näkymä Tokyo Towerista synttäripäivänäni. :)


Shibuyan rautatieasemaIkebukuron aseman raamen ravintola.

Huoneeni Ryokan Family Inn Saikossa. Tätä paikkaa voin lämpimästi suositella. Kohtuuhintainen {lokuussa 2014 n. 50 euroa/yö yhden hengen huoneessa}, moderni japanilaistyyppinen majapaikka hyvällä sijainnilla Ikebukuron kainalossa. Erittäin, erittäin ystävällinen ja avulias palvelu. Huoneessa oma vessa ja suihku {ei kovinkaan tavallista tämän hintaisissa ryokaneissa}, lisäksi majapaikassa on yhteiskäytössä oleva o-furo, japanilaistyyppinen kylpy, joka on mielestäni ihan must! Itse "askarreltu" kahvi ja paahtoleipä -aamiainen kuuluu huoneen hintaan.

Varasin huoneen Booking.comin kautta ja pari tuntia varauksesta olin saanut henkilökohtaisen sähköpostin ryokanissa, jossa kysyttiin lisätietoja matkastani, kiinnostuksen kohteista ja annettiin erinomaiset saapumisohjeet ryokanille. Joka aamu respan poika kysyi mitä aioin tehdä ja hän myös tulosti karttoja, antoi vinkkejä. Ryokanissa myös puhutaan erinomaista englantia, joka sekään ei ole itsestäänselvyys Japanissa.
Hachiko-kaivonkansi Hachiko-patsaan vierellä Shibuyassa.Lempparijuotava Japanissa, viinirypäle Fanta! Nam. Onneksi tätä herkkua saa nykyään myös Suomesta, Verkkokaupasta. :)Umeshu soodalla Hattifnatt-kahvilassa {Hattivatti} Kichojojissa. Aivan törkeän hyvää!

Hirveä ikävä Japaniin, mutta onneksi kuvien kautta voi muistella edellistä reissua ja palata tuohon ihanaan ja kauniiseen maahan. Olin viime vuonna lokakuussa onnekas ja vietin kaksi viikkoa reissaten Japanissa. Tuttuun tapaan minulla oli lennot Nagoyaan, josta suoraan lähdin Tokioon, jossa olin ensimmäisen viikon tehden retkiä Tokion ympäristöön. Tokiosta jatkoin matkaani Japanin Alpeille Naganoon, josta palasin viimeisiksi päiviksi Nagoyaan, josta paluulentoni Suomeen lähti.

 

Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin'
 


4 kommenttia:

 1. Ainahan nämä japani kuvat hyvältä näyttää. Meillä lähtöön 5 päivää, sit onkin kesä kun tullaan takaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se maa niin kuvauksellinen! Oikein ihanaa matkaa, me olemme jo palautuneet omalta reissulta! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia matkaltasi...kaikki paitsi tuo aseman ravintolan keitto ei oikein iske..:)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground